»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Tweelingzielen
Ingezonden:  29 Okt 2014 10:01
Even een topic hierover. Er is al voldoende over dit onderwerp te vinden op internet, alleen ontbreekt er vaak wat.
Dus een kleine aanvulling wat ik beloofd had.

Iedereen heeft een tweelingziel. Soms ontmoet je diegene, soms niet in dit leven. Maar het is er meestal niet 1, je hebt er meerdere.
En om het nog wat lastiger te maken, het kan ook iemand van het zelfde geslacht zijn! Dus neem niet standaard aan dat als jij vrouw bent, dat je tweelingziel standaard een man is.

Deze relaties zijn NIET standaard bedoelt om met elkaar een relatie te krijgen, wat men vaak wel denkt. Deze relaties zijn namelijk erg intens, van aantrekkingskracht, maar ook afstoten. In heel veel gevallen werkt de liefdesrelatie niet, hoewel ze er wel zijn hoor.

Vaak gaat het om het hogere zelf stuk, om de ervaringen van elkaar te leren, om daarna op een andere manier verder te gaan met elkaar.
Soms met elkaar, soms zonder elkaar, net wat jullie van te voren hebben afgesproken voordat jullie op aarde kwamen.

Meestal krijg je en relatie met iemand uit je zielengroep, en ook deze kan intens zijn, maar op een andere manier. Vaak rustiger.

En hoe het ook loopt, leer van elkaar, om misschien samen het pad te bewandelen, of jullie eigen weg erin te vinden.
Ingezonden:  29 Okt 2014 12:50
Ja, er is inderdaad genoeg over het onderwerp geschreven. Wat je beschrijft is ook ruimschoots te vinden. Wat ik vind dat vaak ontbreekt bij dit onderwerp is het gevoel in de woorden. Wat je vaak leest is dat als je je twin of tweelingziel tegenkomt, je een gevoel krijgt van thuiskomen. Maar wat is dat gevoel van thuiskomen? Ik voel bij meerdere mensen een warm gevoel. Waar ook veel over gesproken is, dat is het aantrekken en afstoten. Wat is dat nu eigenlijk en hoe voelt het? Ik heb het gevoel dat al die teksten half van elkaar zijn overgenomen.
Ingezonden:  29 Okt 2014 16:08
Fijn dat jij er wel over gelezen had.

Omdat het te zien is, het vuurwerk knalt er vanaf. Dat is met iedereen die bij je zielengroep hoort aanzienlijk minder (in dit leven).

De relatie is echt intens vergeleken met andere relaties. Het is vuur, zowel passie als afstoten. Het is niet perse het gevoel van thuiskomen. Het is geen rustige relatie, maar eerder een achtbaan, het gaat snel, omdat je elkaar aanvult, en hierdoor sneller bij de kern kan komen. Je wordt haast als het ware geleefd

Maar eigenlijk met iedereen waar je een relatie mee hebt (gehad), is vaak al je tweelingziel, alleen bij de een is de ziel meer ondergesneeuwd door omstandigheden dan bij de ander.
Je kan ook een relatie hebben met iemand uit je zielengroep, maar deze relaties zijn rustiger. stabieler met minder turbulentie.
Ingezonden:  30 Okt 2014 12:24
Graag wil ik een aanvulling maken.
Tweelingzielen ervaren de onvoorwaardelijke liefde. Zij accepteert alles aan die ene persoon met al zijn positieve en negatieve eigenschappen en uiterlijkheden, overtuigingen en leeftijd(sverschil).

Wanneer tweelingzielen elkaar treffen, gebeurd er iets magisch. Een ondeugd moment van verliefdheid komt over hen heen, wanneer blikken elkaar kruisen, terwijl ze hun zielen aan elkaar bloot stellen. Want de ogen zijn de ramen van de ziel en fungeren als een poort tussen wat wij zien en wat wij voelen. Tweelingzielen kunnen elkaars energieveld feilloos aanvoelen. Op dat moment lijkt het alsof deze golven zich met elkaar mengen en aanvullen wat ontbreekt en er een volmaakte eenheid als Yin en Yang lijkt te ontstaat. Alsof een intense kus, waar je aan wilt toegeven, je in extase brengt en niet wil loslaten. Een moment van vervoering als een dompeling in een zee vol liefde en gelukzaligheid. Dit alles overkomt de tweelingzielen slechts in een paar minuten.

Een deel van de tweelingziel beseft, herinnert, herbeleeft en voelt dit pas later want het denkt in de 3e Dementie frequentie; een traject van bewustwording, levenslessen en aanpassingsvermogen. De ziel voelt al in 4D of 5D, maar denkt nog in 3D. Dus dan maakt het allemaal heel ingewikkeld om te accepteren en te begrijpen.
De ziel moet zich nog ontwikkelen in 4D; het ontwakingsproces, de bewustwording, de groei van en acceptatie van zichzelf. Dan begint de rollercoaster van vallen en opstaan, de groei naar de 4D frequentie. Regelmatig denkt en herbeleefd de ziel opnieuw dat ene magisch moment met die andere ziel. Een 5e Dementie frequentie ervaring; een goddelijk moment.
Ingezonden:  30 Okt 2014 20:33
Correctie:
Dementie moet natuurlijk Dimensie zijn!
Ingezonden:  30 Okt 2014 23:15
Correct in grote lijnen, echter moet ik wel het een en ander aanvullen.

Ik ben verloofd met mijn tweelingziel (zielgenoot of hoe je het noemt). Echter zijn we nu niet bepaald jonge zielen, hierdoor kunnen we in dit leven eindelijk een stabiele relatie hebben. Wat is hiermee dus wil zeggen is dat de mate van "duwen en trekken" afhangt van het karakter en leeftijd van de ziel.


@Moemie
Het gevoel van thuiskomen is meer dan slecht een warm gevoel. Toen ik mijn vriendin ontmoette en nog maar slechts een week een relatie hadden, hadden we wel het idee en gevoel al jaren een relatie te hebben. Ik wist al precies te vertellen hoe ze op zaken zou reageren, dus wat ze leuk, lekker en eng vind. Ik liep de jaren voor ik haar ontmoette al met het gevoel rond dat er iets miste, dat zij bestond, maar kon mijn vinger er toen nog niet opleggen. Dit werd mij namelijk bewust geblokkeerd. Echter toen ik haar dus ontmoette was daar echt bijna letterlijk een klik. Alles klopte gewoon in ene, wij voelde ons toen compleet. (Niet dat we ons eerst niet compleet voelden, maar nu we terug kijken waren we dat wel) Soms weet je pas wat je mist als je het gevonden hebt.

Overigens, het gevoel werd niet veroorzaakt doordat zij mijn eerste vriendin was ofzo. Wat dat betreft ontbrak het mij niet bepaald in ervaring.
Ingezonden:  31 Okt 2014 14:09
Mijn laatste stukje is niet volledig. Ik vind het leuk dat er ruimte overblijft voor aanvulling van anderen, te kunnen reageren en te discussiëren. Dat is volgens mij waar een forum voor bedoeld is.

Roosmarie heeft het erover dat Tweelingziel relaties niet standaard bedoelt zijn om met elkaar een relatie te krijgen, wat men vaak wel denkt.
Psylor, daarom is het heel bijzonder dat je een liefdesrelatie hebt met je tweelingziel.
Dat komt heel zelden voor. Dat jullie bij elkaar kunnen zijn komt omdat jullie beiden spiritueel op gelijke niveau zitten. Het kan dan ook niet anders, dan dat jullie oude zielen zijn. Tweelingzielen zijn een verbinding van licht en energie en als ze als geliefden fysiek bij elkaar zijn is dat een cadeautje van beiden naar elkaar toe.
Dat zal vast vuurwerk zijn achter de gordijntjes. Hi, hi!

Het trekken en afstoten gebeurd bij een persoon die spiritueel nog niet goed ontwikkeld is. Tweelingzielen hebben een enorme aantrekkingskracht op elkaar, omdat ze elkaar aanvullen als + en – batterijtje. Ze kunnen elkaar haarfijn aanvoelen en daarom werkt de één als een spiegel voor de ander en andersom.
Wanneer iemand deze groei - naar de spirituele volwassenheid - nog door moet doormaken, zal diegene na het treffen van hun tweelingziel heel erg geconfronteerd worden met zichzelf. Angsten komen de kop op steken die overwonnen moeten worden om op die manier volledig geaard en krachtig als persoon te worden. Deze groei gaat ook gepaard met heel veel pijn door het gemis. Het voelt alsof diegene zijn wederhelft mist, maar eigenlijk zijn dat de vaardigheden die iemand mist in zichzelf en waarbij groei plaatsvindt. Net als groeipijn bij kleine kinderen.
Ondanks eventueel verschil van spirituele ontwikkeling kunnen tweelingzielen, na de eerste ontmoeting, altijd een band blijven houden die zowel energetisch en telepathisch is.
Ingezonden:  01 Nov 2014 15:12
Klopt inderdaad, heb dan ook niks verder aan te vullen oid
Ingezonden:  04 Nov 2014 13:03
Het is zo makkelijk om de dingen te benoemen zoals ze zijn. Totdat iemand in een dergelijke situatie beland. Met de theorie erbij is het  makkelijk om even rationeel te denken en alles op een rijtje te zetten.
Maar zodra je te maken krijgt met gevoelens die niet herkenbaar of ongewenst zijn, kun je overmand worden met twijfels naar jezelf toe. Hoe harder iemand het gevoel voor zijn tweelingziel negeert, hoe verwarrender het wordt. Dat heftige gevoel van liefde is er dan gewoon. Het voelt fijn maar tegelijkertijd als verraad als iemand al een partner heeft. Niemand die je geloofd als je het verhaal verteld en zul je er zelf doorheen moeten komen.
Het valt niet mee. En ik zit er middenin. Het lijkt alsof er geen eind komt aan het gemis.
Ingezonden:  04 Nov 2014 21:45
Quote:
Deze relaties zijn NIET standaard bedoelt om met elkaar een relatie te krijgen, wat men vaak wel denkt. Deze relaties zijn namelijk erg intens, van aantrekkingskracht, maar ook afstoten. In heel veel gevallen werkt de liefdesrelatie niet, hoewel ze er wel zijn


Ja daar was ik al achter

Ik heb langere tijd een relatie gehad met mijn tweelingziel. En het is idderdaad erg intens. Ik voelde alles wat die dee en hoe die zich voelde. Maar je weet alles van elkaar em hadden veel dingen hetzelfde.