Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  01 Nov 2014 16:14   Laatst gewijzigd door: kamille
Hoi. Mijn dochter was ziek geweest en daardoor bang dat ze ondanks de pil zwanger was geworden.  Een kindje zou nu niet goed uitgekomen zijn maar ze had het wel gehouden. Opgelucht was ze toen de test ook bij de huisarts negatief bleek te zijn. Gekke is dat ik een onderbuik gevoel blijf houden, dat we het toch mis hebben.  Natuurlijk lijkt mij het geweldig om in de toekomst oma te worden maar nu is het echt nog te vroeg voor haar en haar vriend.  Waar komt dat gevoel dan vandaan?
Ingezonden:  01 Nov 2014 19:51   Laatst gewijzigd door: Moemie
Wat grappig dat je nickname Kamille is. Want ik had juist gedacht om je Kamillethee i.p.v. koffie aan te raden om je bijnier wat rust te geven. Dat onderbuik gevoel kan komen doordat de bijnier in onbalans is. De bijnier kan o.a. het hormoon adrenaline afscheiden. Dat kan een onderbuikgevoel geven. Of je die reactie door externe factoren krijgt of dat het vanuit jezelf komt is een vraagteken. Oma worden kan volgens later nog wel, toch?!
Ingezonden:  01 Nov 2014 23:03
Goede tip naast dat ik best vaak koffie drink ben ik de afgelopen tijd nogal aan het rennen geweest. Normaal kan ik op mijn intuïtie varen maar ik heb ook idd het gevoel dat het voornamelijk vanuit mijn zelf komt. Enne...ik heb nog geen haast hoor om de omarol te gaan vervullen Ik gun mijn kinderen dat ze eerst de tijd hebben samen met hun partners een fijn 'nest' te bouwen