»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Overige Stromingen / Book of Shadows
Ingezonden:  26 Nov 2014 16:33
Ik wil graag een book of shadows maken.
Wie heeft er al wel eens een boek of shadows gemaakt? En hoe zag het eruit? Wat stond er zoal in?
Ingezonden:  26 Nov 2014 19:36
Al eens op catherina web gekeken?  Staat  Veel info over te vinden.
Ingezonden:  27 Nov 2014 11:43
Roosmarie, bedankt voor de tip. Ik had al eerder die pagina gezien, maar niet grondig doorgelezen. Dit maal ben ik er goed voor gaan zitten.

Momenteel ben ik bezig met een soort spiritueel dagboekje met wetenswaardigheden die ik belangrijk vind. In de Wicca noemt men zo'n notitieboek een Magisch Dagboek of Spiegelboek. Dat wist ik voor kort nog niet.
Ingezonden:  01 Dec 2014 09:40
Er staat echt van alles in, dus ik hoop dat die site je goed op weg kan helpen.
Succes!
Ingezonden:  02 Dec 2014 21:19
Waar ik nu vooral notities van maak zijn onderwerpen die me heel erg interesseren, zoals maanmagie, de maanfases en hun kracht. De grote Acarna en zijn symbolen, bepaalde namen van goden en godinnen die mijn aandacht wekken met hun mythes. En ik schrijf wat korte verhalen met eigen ervaringen. Hele wisselende items. Wellicht stof om ooit eens te gebruiken voor in een Boek der Schaduwen.
Ingezonden:  24 Nov 2015 15:11
Hoihoi,
In mijn nederige mening kan ik zeggen dat een "schaduwboek" een beschrijving bevat van je experimenten en de manieren om die experimenten te bewerkstelligen. Ik heb er zelf ook een, het is meer een soort dagboek van je wat je doet en wat het is dat je benut om het te doen. Anders kan ik het niet zeggen.