»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Voorstellen / Hoi hoi, een nieuwtje hier!
Ingezonden:  11 Jan 2015 15:00
Hoi hoi,

Dankzij de wondere wereld van google ben ik hier ook aanbeland dus het leek mij wel zo leuk om me even voor te stellen

Ben een mama van 26, heb 2 zoontjes van bijna 4 en 2. De oudste hiervan is chronisch ziek waardoor ik veel thuis ben om die zorg op te vangen. Al van kleins af aan ben ik altijd aangetrokken geweest naar "enge" dingen, het onbekende, is er wel of niet meer tussen hemel en aarde.

Ben dan ook altijd veel aan het zoeken geweest naar informatie, antwoorden, zelf dingen bezoeken en heb eigenlijk altijd wel een soort van gevoel/instinct gehad of een plaats "rustig" was of niet. Vooral de laatste tijd heb ik het idee dat ik meer op kan vangen/pikken maar het blijft nog steeds erg vaag/ver weg voor mij.

Ben dus enorm benieuwd naar verhalen, tips, trucs, noem het maar op, om eventueel verder te kunnen komen, meer dingen te kunnen gaan doen/voelen/waarnemen wat dan ook. Ben over het algemeen totaal geen zweverig typje en juist wel enorm opzoek naar antwoorden en bevestiging

Wat meer contact met leeftijdsgenoten die dezelfde interesses hebben als ik zou ook enorm leuk zijn!
Ik heb niet 1 bepaalde richting die ik uit wil, mocht iemand misschien iets kunnen sturen of aanvoelen of wat dan ook, is dit natuurlijk ook van harte welkom!
Ingezonden:  11 Jan 2015 22:35
Welkom!
Ingezonden:  18 Jan 2015 20:06
Welkom