»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Wie kan mij helpen, ik kan geen enkel iets meer doen zoals de meeste mensen.
Ingezonden:  17 Jan 2015 16:55
Beste mensen,
Ik zit al heel lang in de problemen, die langs geen kanten logisch te verklaren zijn. Helaas, kan ik bijna nergens terecht, en sta ik overal vol onbegrip, of verklaren ze me rijp voor…. .
Hopelijk herkend de personen waarover ik anoniem schrijf deze problemen niet, want dan vrees ik dat ik helemaal afgedaan heb.
Probleem1.
Ik ben nogal veel bezig, met multimedia, computer, tv via diverse wegen etc.
Als ik niemand hoor, via telefoon, of via een of andere voip toepassing, op pc, dan is er niks aan de hand. Durf ik één bepaalde persoon horen, en hen helpen, met een computer programma om zijn scherm over te nemen, dan beginnen de problemen pas. De rest van de dag, of soms de dag er op, kan ik wegens één of andere reden, geen enkele opname bezien op mijn tv. Niet via mijn pvr satelliet (verder sat) ontvanger, via mijn multimedia player, via een android stick, ik krijg continu foutmeldingen, en een opname afspelen, diverse opname’s op diverse toestellen, lukt gewoon niet. Als ik 2 dagen wacht, dan speelt hetzelfde bestand (opname) op alle toestellen perfect. Zolang ik die ene persoon niet hoor, kan ik opname’s bezien op tv.
Probleem2.
Als ik dan een andere persoon hoor, en hen help, met zelfde programma als hierboven, dan kan ik met geen enkele computer nog iets doen, de foutmeldingen, zijn met beide handen niet meer te tellen, en kan ik best mijn computers een dag of 2 aan de kant laten staan.
Ik had een laptop, dat ik bij mijn thuis niet kon gebruiken, en verkoop die aan die persoon, die problemen heeft, als ik hem help. Die laptop, kan hij in zijn huis, perfect gebruiken. Deze persoon, heeft 3 laptops staan. Als ik bij hen kom, dan kan ik op zijn 2 laptops al doen, wat ik maar wil. Wil ik mijn verkochte laptop gebruiken, dan lukt er gewoon niks, foutmeldingen ongehoord. Merkwaardig dan is het, zolang die persoon die laptop gebruikt, waar ik niet woon, dan heeft die persoon geen enkel probleem. Neemt hij die laptop mee, naar binnen waar ik woon, dan kan hij met deze niks aanvangen, en moeten we de batterij uithalen, om hem uit te krijgen.
Als zijn kind, bij die persoon toekomt, en zijn laptop mee heeft, dan kan hij gewoonweg niks doen ermee. Zelfs simpele zaken doen op een smartphone, is een gehele ramp. Is hij op andere plaatsen geen probleem.
probleem3.
Ik heb zéér weinig kameraden, maar ik ga hen soms helpen met van allerlei. Van computerwerk, tot van alles. Helaas, zijn zaken die voor een andere mens 5à max 10 minuten werk nodig zijn, voor mij 4 uren nodig (en ik heb de kennis, doe het al 23 jaar). Als het dan al lukt. Die mens kent me wel, dat ik veel kan, kennen elkaar al jaren, maar die problemen zijn begin 2013 begonnen. Natuurlijk, gaan die personen, geen beroep meer doen op mij, en gaan ze uit, van we gaan hem niet meer vragen, hij kan het of soms erger hij wilt het niet meer doen. Bij die ene persoon, is het soms onmogelijk, om op tablet te werken, loopt steeds vast.
Probleem4.
Op 7 januari 2014, heb ik om een bepaalde redenen, mijn digitale tv van de kabel maatschappij opgezegd. Een week voor de afsluiting, kon ik de slaap moeilijk vatten. Maar helaas, enkele dagen na de effectieve afsluiting, kreeg ik dagelijks ondragelijke hoofdpijn. Iets nemen, was bijna geen hulp. Wat ik wel merkwaardig vond, was het volgende. Stipt om 21h45, ging mijn hoofdpijn weg. Ik heb dat een maand gehad, en je kon er een klok opzetten, nooit geen 5 minuten ervoor of erna. Omdat ik en mijn medemensen hier dachten, dat het inbeelding was, heb ik dan op een plaats gelegen, zonder uurwerk, klok dus niks te zien hoe laat het was. Er was geen enkel gsm of wat dan ook in die ruimte. Deze test heb ik 3 keer herhaald, en als de pijn weg was, en in de ruimte kwam, waar er een uurwerk was, dan was dit om 21h45, kon eens max 3 minuten schelen. Het was alsof iemand een schakelaar op deze tijd omschakelde. Maar wat wel erg was, dan was ik gans de nacht gespaard, tot ’s morgens 4h30. Rond deze tijd, kwam de ondraaglijke hoofdpijnen weer op, tot bovenvermeld uur. Ik ben naar dokters geweest, ja zelfs naar een psychiater, maar ben gestopt, uit vrees, dat ze mij gek gingen verklaren. Dat klinkt misschien wel heel gek, en onbegrijpelijk, maar misschien kan mij iemand helpen. Na een maand, was dit dan over, en ik heb toen niks speciaals gedaan, maar het was een zeer pijnlijke maand.
Probleem4.
Toen ik naar een tijdelijk adres kon, kon ik in het beginne alles doen, wat ik wilde, maar helaas, de problemen begonnen al op dag 2 dat ik daar was.
Probleem5?
Ik weet nu niet, of je dit een probleem kan noemen, of eerder brute pech. Maar het is alsof ze niet kunnen verdragen, dat ik mij zelfstandig verplaats. Ik heb in een jaar meer dan 25 lekke banden. En zelfs in nieuwe banden. Het is zelfs zo erg, dat ik nog naar de winkel ben geweest om een band te stoppen, en als ik thuiskwam, deze ’s anderendaags terug lek was. Of dit pure pech is, of toch zo is, dat ze mij niet zelfstandig laten verplaatsen, dat weet ik niet, misschien hebben jullie een verklaring.
Probleem6.
Ik ben bij iemand diverse malen gaan helpen, en had nu niks met elektronica en zo’n zaken te maken. Met veel plezier heb ik daar geholpen, maar op een laatste, was het alsof daar ook iets aanwezig was, want ik had ook al veel problemen, en gewone doodsimpele zaken gingen ook bijna niet meer.
Het probleem is, dat ik geheel geïsoleerd geraak. Langs de ene kant, omdat mij niemand meer om hulp vraagt, omdat ik het niet meer kan oplossen, en langs de andere kant, als ik bepaalde personen hoor, ik gewoonweg mijn pc en de andere mijn tv niet meer kan gebruiken. Het lijkt misschien allemaal verzonnen, en het klinkt misschien gek, dat een opname niet wil afspelen, doordat je één bepaald iemand hoort, maar toch het is bittere ernst. Het merkwaardige aan deze zaak, is dat als er derden bij zijn, het dan meestal niet zo is. Nogal frustrerend.
Het maakt me gewoonweg gek, dat ik soms denk, om zelfmoord te plegen, omdat ik abnormaal veel problemen heb, die onverklaarbaar zijn. Ik durf met mijn (technische) problemen nergens meer heen, omdat ze niet verklaarbaar zijn, en dat ik de enigste ben.
Mijn ouders hebben in hun beroepsleven ook veel problemen gehad 2 jaar, die ook niet te verklaren waren. Zij hebben dit dan kunnen oplossen, door tegen niemand iets te zeggen, en een pastoor hun bedrijf te laten belezen. Dit heeft geholpen, maar ik spreek nu van een kleine 30 jaar terug. Zullen de huidige pastoors nu nog zo’n zaken geloven en doen?
Of wat kan ik doen, want de situatie, komt meer en meer ondraaglijk. Ik zal niet boffen, maar het schrijven van die tekst lukt me bij deze wel. Maar het is alsof ze de schroef altijd maar beetje bij beetje dicht draaien, en mij erger in de problemen steek.
Al degene die me eerlijk willen helpen, het is me gelijk wat, ook al is het een ander geloof of wat dan ook, zijn welkom. Oneerlijke personen, die enkel uit zijn op mijn geld, zie ik liever niet, niet dat ik geen geld wil geven, of dat alles gratis moet, maar ik weet dat er soms bij zijn, die het enkel om de poen te doen is.
Het is een gehele boterham te lezen, en ik dank U, dat U dit wilde doen, en ik hoop, dat U mij kan helpen. Indien de forumregels het toelaten, mag u ook adressen doorgeven, ik weet niet of je hier per pm kan schrijven.
Dit bericht had ik vannacht geschreven, maar na het schrijven van dit bericht en mijn aanmelding kom het nog tot erger. Ik kan zelfs geen enkel tv programma meer zien, er komen zelfs onbegrijpelijke foutmeldingen op mijn scherm, afkomstig van rand apparatuur die is aangesloten. die zijn tevens ook niet technisch verklaarbaar.
Alvast bedankt, een radeloze alleenstaande man.
Ingezonden:  18 Jan 2015 20:22
Wat bedoel je met bepaalde personen horen?

Pastoors kunnen je er in elk geval wel mee helpen, doch het wel handig is als deze er al iets meer ervaring mee heeft.

Het gros van het probleem lijkt mij eerder dat het bij jezelf ligt. Omdat jij geloofd dat het fout zal gaan, gaat het ook fout. Dit is lastig te doorbreken, met name als het onbewust gaat. Maar als je echt in jezelf geloofd dan kan je dit oplossen.
De apparatuur faalt doordat jij een statisch veld om je eigen heen maakt. Je kan dit indammen met een schild (zie topic
schilden) maar je kan het ook doen door verscheidende geleidende sieraden te dragen. Het liefst die zo veel mogelijk je lichaam omhullen. Elektriciteit kan je namelijk met een metaal rooster indammen. Dit moet je dus in wezen namaken met de sieraden. Een metaal net kan natuurlijk ook, maar daarmee loop je denk ik liever niet over straat
Ingezonden:  11 Jun 2015 14:23
Het gebeurd soms. dat Djinns, Shadow-people en andere parrafysiche wezens worden aan getrokken door deze technologie. Omdat het compatiebel is met hun ressonatie. Het houd hen tegen. Het beschermd ons tegen hen. daarom proberen ze het vernietigen of tegen ons te gebrijken