Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Wilt iemand alsjeblieft mijn foto lezen?
Ingezonden:  28 Jan 2015 03:45   Laatst gewijzigd door: admin
Ik ben zo benieuwd naar wat jullie kunnen zien. Alvast bedankt!
Ingezonden:  28 Jan 2015 19:14
Niemand?
Ingezonden:  30 Jan 2015 11:32
Hoi,

Ik zou je aanraden niet te veel pikant eten te eten, is niet goed voor je maag. Daardoor heb je naar mijn gevoel veel maaglast.

Naar mijn gevoel heb je het gezelschap van een al iets oudere persoon, deze persoon draagt heel veel zwart, het liefst lange kledij. Hij/zij wil je iets zeggen, maar kan nog niet tot je doordringen.
Die persoon "reist" met je mee op je rechterschouder, ik weet niet of je het al gevoeld hebt aan deze kant ;-))

Lieve groetjes
Ingezonden:  30 Jan 2015 22:14
Hi, dankjewel!

Pikant eten doe ik niet dus weet niet of het zo is... vind het gewoon niet zo lekker namelijk. Iemand in het zwart die me wat wilt zeggen? Ben erg benieuwd.... ken geen overledenen die altijd in het zwart gingen.... Soms krijg ik wel ineens rillingen over mijn schouders. Maar of da het kan zijn?
Ingezonden:  31 Jan 2015 12:10
Ik waag een poging.
Je bent iemand die graag deelt met anderen.
Je bent in je hart geraakt en hebt pijn en verdiet
Je hebt een overwinning behaald na een strijd op jezelf
Op dit moment ben je bezig om een soort 'oversteek' te maken en kom je in rustiger vaarwater. Het probleem is dat je niet meer onbezorgd en vrolijk door het leven gaat en dat komt omdat je teveel in je hoofd zit en je je gevoelens beheerst waardoor je gaat verstarren als je niet uitkijk. Je wordt geholpen door je beschermengel en het is goed voor je om de middenweg te ( blijven ) bewandelen. Je hoopt op een gelukkig gezin die in harmonie met elkaar leeft en waar liefde is. Voor een groot deel heb je je toekomst zelf in de hand door de beslissingen die je neemt.

Dat zijn een aantal dingen die ik uit de kaarten kon halen die ik voor je gelegd heb. Ik hoop dat het een beetje klopt.
Ingezonden:  31 Jan 2015 23:24
Voor een groot gedeelte wel, dankjewel! Alleen dat stukje dat ik niet meer onbezorgd en vrolijk door het leven ga.. dat stukje kan ik niet plaatsen omdat ik nog nooit een vrolijk en onbezorgd leven gekend heb. Ik heb juist het idee dat ik nu vrolijker door het leven ga.. al is dat soms ook nog wel eens moeilijk. Dat ik hoop op een gelukkig gezin die in harmonie met elkaar leeft dat is zeker weten waar!  Dankjewel
Ingezonden:  01 Feb 2015 09:20
Ik kan geen foto lezen, maar zie in tarotkaarten wat er is. Het probleem is vaak lastig om goed te interpreteren en daar ben ik dus een beetje de fout ingegaan. Dan zou het moeten zijn dat het goed voor je is om vrolijker en onbezorgder te zijn, wat je dus nog niet genoeg bent, ondanks je zegt dat het een stuk beter is dan vroeger.
Ingezonden:  01 Feb 2015 11:16
ja dat zou wel fijn zijn inderdaad. Dankjewel
Ingezonden:  22 Apr 2015 07:26