»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Voor de liefhebbers van kippenvel.
Ingezonden:  26 Apr 2015 12:11
Meestal deel ik gebeurtenisen niet als ze niet super extreem zijn en ik weet wat ik er mee moet. Maar dit is voor de liefhebbers van kippenvel. 

Ik was aan het wandelen rond middernacht en ik keek naast mij: mijn schaduw stond op de muur. Met mijn lange haar, mijn handen in mijn zakken, je kon duidelijk zien dat ik het was. Máár. Ongeveer een hand's lengte achter mij was nog een schaduw. Een van een man. Kort haar, vest aan, ongeveer een halve kop groter dan mij. Duidelijk niet mijn schaduw... Dus ik draai me snel om.
Maar niemand. Geen voetstappen die wegrende, geen figuur die een straatje in rende, niemand was ergens te bekenen.

Nou, als een mens zo dicht achter mij zou staan zou ik echt wel iemand hebben zien wegrennen. Of ten minste voetstappen gehoord ofzo. Maar niets, geen beweging of geluid was in de verste verte te bekennen.
Ingezonden:  26 Apr 2015 13:59
Nee, geen kippenvel. er zijn voldoende spirits om ons heen zonder dat we er besef van hebben. En deze wilde zich in ieder geval laten zien aan jou.
Ingezonden:  26 Apr 2015 14:17
Haha jij bent er dan waarschijnlijk, zoals mij, aan gewend. Hij is mij waarschijnlijk gevolgd van mijn huis. Het stikt hier van de demomen die mijn moeder onbewust oproept met haar negatieve gedrag.
Ingezonden:  26 Apr 2015 17:40
Liefde is vele malen krachtiger dan het negatieve.  Als jij het huis dagelijks in de positieve energie zet,   zal jouw moeder na verloop van tijd ook lichter worden.  Wel heeft ze nog haar dingen uit te werken.  Maar dat is en blijft van haar.  Alleen in een lichte omgeving zal ze  gemakkelijker Tot uitvoering van punten komen dan in een zware energie.
Ingezonden:  26 Apr 2015 20:09
Ik heb haar een rozenkwarts gegeven om meer liefde te hebben voor anderen en haarzelf. Ook heb ik haar verteld dat Gabriel zei dat ze meer emotioneel positief moest zijn en nieuwe inzichten moest zien. Ook heb ik haar verteld dat het hier krioelt van de demonen. Nu is het aan haar om haar wegen te veranderen. Maar ik heb haar nog nooit echt zien veranderen op iemand's woord, en ik vraag me af of het echt uitmaakt. Ten minste weet ze wat haar ondergang is.