Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / alles op tafel...
Ingezonden:  27 Apr 2015 15:25
Hallo allemaal, na vol verwondering een poosje meegelezen te hebben is het nu aan mij om eens wat op te doeken...

Ik heb in de afgelopen 7 jaar veel onverklaarbare dingen meegemaakt, ook 1 ding ooit kunnen filmen (een bewegende kerstboom met een freakende kat)

ik zal eerst de boel wat opsommen en dan mijn situatie niet opdoeken om te kijken of ik sterke gevoelens los maak bij mensen..

1: ik zag en hoorde pakjes onder de kerstboom indeuken alsof er een dier overhoopliep... heb toen de computer die ertegenover snel op filmen gezet in de hoop iets te filmen... en ineens schiet na een seconde een tak van de kerstboom van onder naar boven van een boom die al dagen stond....  de kat reageert door naast de kerstboom iets te willen pakken en loopt met staart door de benen terug en heeft een uur onder de bank gezeten en was niet meer te pakken.


2: enkele dagen na het kerstboom gebeuren..... ik had heftig schreeuwende ruzie met mijn toenmalige vriendin over geldzaken en softdrugsgebruik etc... we stonden in de deuropening van de slaapkamer en ineens spat met een knal de spiegel in de badkamer van de muur tot in de slaapkamer aan toe.... (deze hing stevig doch niet vastgeklemd in van die standaard spiegelklemmetjes) en als die uit zichzelf zou barsten zou hij in de wasbak gevallen zijn en heel anders neerkomen, in dit geval lagen er maar 2 stukjes in de wasbak dus alle kracht is voorbij de wastafel gekomen (daardoor ook zo raar) hier heb ik toen foto's van gemaakt..

Doordat we allebei hiervan zo schrokken was de ruzie direct voorbij maar durfden we ook niet meer op de slaapkamer te slapen die nacht met als gevolg dat we de matras in de woonkamer hebben neergegooid ( ik lag toen met mijn voeten naast de kerstboom en die voelde al kut na die ervaring)
we lagen allebeide en ineens op ons raam boven ons hoofd hoorden we 3 harde bonzen maar we woonden op 2 hoog dus ook toen scheten we 7 kleuren en zijn toen maar  onder de dekens gekropen...

3:
weer enkele dagen of weken later, ik zou iets uit de koelkast pakken en stap over het verlengsnoer heen met mijn berensloffen. ik sta stil, pak de koelkastdeur vast en ineens trekt iets de stekker achter mij uit het stopcontact waardoor het koelkastlicht uitging. (ik schrok me de spreekwoordelijke pleuris) deed snel de stekker erin en ben naar bed gerend....

4:

ik zou gaan slapen... onze kat zat naast mij op bed....en keer naar 1 punt.. ik zet hem naast het bed zo van doe niet zo eng... en weer gaat hij zitten, en kijkt strak gefocust naast mij naar "niks" de gordijnen waren ook dicht.

ik gooi die kat dus de slaapkamer uit want ik wou slapen, en riep de hond om me te vergezellen. en hij ging altijd lepeltje lepeltje tegen mij aan liggen. maar dit keer ging hij naast het bed zitten, en keek strak gefocust naar diezelfde plek!... niet grommen, keek ook niet gespannen. alsof hij op een opdracht wachtte....

ik ben denk ik in slaap gevallen toen, vertelde dit aan mijn vriendin. en zij zij dat ze toen ze de slaapkamer inging en silhouet naast mij zag staan, precies waar die beesten naartoe keken... ikzelf heb niks gezien toen..

5:
in de kamer waar ik nu tijdelijk woon hebben we 2 voordeuren om binnen te komen. deze staan haaks op elkaar. de buitendeur met een normale klink. de binnendeur met zo'n kogel deurknop waar je alleen sleutel kan gebruiken. deze deur sluit altijd supergoed....

dus ik kom thuis aan, niemand in huis dat wist ik al... en ik doe de eerste deur open, en ineens hoor ik de binnendeur openklikken en open gaan.. terwijl deze altijd dicht blijft, je moet hem echt duwen...

ook op diezelfde kamer heb ik omvallende tassen gehad die al een week stil staan..


oke. nu heb ik dus veel vage ervaringen.. maar ik wil weten wie zich aan mij bindt.

ik zou het liefst met iemand in priv├ę een keer spreken als diegene mij echt wilt helpen..

ik ga geen betaalde dingen doen, want dat voelt slecht. als iemand echt iemand wil helpen dan is dit zijn kans... en dan ben ik wel bereid een vrijwillige bijdrage te doen... heus.. maar vaste bedragen vind ik zo raar...
ikzelf ben ook altijd iedereen van dienst en voel gewoon dat ik dit moet doen...

als je een foto van mij wilt of iets dergelijks dan kan dat.. als je iets wilt weten vraag je het maar.. maar ik denk als je dit leest dat mijn spirits zich wel kenbaar maken.

ik moet zeggen dat nu ik dit typ, het hier heel vredig voelt ineens...

oke goodluck ik hoop dat jullie iets voelen

groetjes M
Ingezonden:  28 Apr 2015 09:46
Hoi,

Ik kan je een stukje op weg helpen.

Even simpel gesteld is alles wat verslavend is, slecht. niet alleen geestelijk en lichamelijk, maar ook op dit vlak en trekt vaak lagere spirits aan die graag rond je hangen dan. Deze spirits kunnen zelfs in je aura zitten en lichamelijk flink onderuit halen.
Het zelfde ook met ruzie, horrors, zelfs tv met negatieve berichten/verhalen/films.

Katten (de meesten) kunnen negatieve spirits wegjagen.
Maar iedereen heeft ook een (bescherm)engel bij zich, en deze zien de dieren ook.

Als je gaat verhuizen, dan neem je vaak (naast je eigen beschermengel) ook gewoon de mindere spirits mee, ze zijn namelijk niet altijd huis gebonden, wat veel mensen wel denken.
Ingezonden:  28 Apr 2015 19:13
Je hebt helemaal gelijk gok ik... Maar ik zoek iemand die eventueel contact zou kunnen maken met het geen wat bij mij is...

Ik hoop dat er iemand is die dat kan...
Ingezonden:  28 Apr 2015 20:21
Waarom neem jij er geen contact mee op?
Ingezonden:  28 Apr 2015 20:59
Met wie?
Ingezonden:  29 Apr 2015 09:43
Diegenen die om jou heen zijn, kan jij ook mee praten.
Je hoeft ze echt niet fysiek te zien om ze waar te nemen.
Je kan ze vriendelijk vragen om weg te gaan als jij dat wilt.

Als ik het zo ook teruglees, reageert diegene vaak op heftige gebeurtenissen, zoals ruzie. Dus niet zo zeer een negatieve spirit, maar wel een die krachtig genoeg is om duidelijke boodschappen door te willen geven.

Je kan ook vragen of diegene op een andere manier met jou wil communiceren. Zoals in een droom bijvoorbeeld.

Ik heb het idee dat het om een mannelijk persoon in jouw familie betreft, dat je die kant uit moet zoeken.
Ingezonden:  29 Apr 2015 21:57
de voorvallen van enkele jaren terug kan ik dan nog niet op iemand plaatsen direct..
kunt u ook energie uit foto's halen?
Ingezonden:  30 Apr 2015 06:37
alles is energie.

Het hoeft niet iemand te zijn die je kent. Er zijn heel veel zielen om ons heen, van engelen en begeleiders, tot soms aardsgebonden zielen.
Ingezonden:  30 Apr 2015 13:10
Oke maar ik zocht een iets gerichter antwoord denk ik..

Dat er iets was wist ik. Alleen wil graag erachter komen of dat bekend volk is of niet...
Ingezonden:  01 Mei 2015 06:57
iedereen die bij jou hoort, hoef je niet te kennen uit dit leven.

Maar als je specifieker wilt weten, tja dan misschien toch een ander medium opzoeken.
Ingezonden:  08 Nov 2015 10:53
Hi, Ik heb van de week een reading waterlezen gehad samen met een vriend van mij. Misschien leuk om het eens te bekijken aangezien we het hebben opgenomen (had nog nooit van waterlezen gehoord en hij is zeldzaam in zijn soort . *een aanrader dus! Onder het Youtube filmpje staat zijn website vermeld!

https://www.youtube.com/watch?v=ShqaKvUO_Vk

Hopelijk hebben jullie er iets aan! X