»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / zusje-zaak-familie
Ingezonden:  14 Mei 2015 20:27
Zou iemand iets kunnen zeggen over ons probleem,er is zoveel ellende aan de hand in onze familie dat het eigenlijk teveel is. nichtje komt niet meer bij moeder-oma-opa -tante-familie. Er zijn allemaal splitsingen , kloven die niet geheeld kunnen worden. teveel op op te noemen. Zusje wil een zaak starten (met iemand) die verslaafd is aan drank wij hebben hier geen goed gevoel bij.
verder denken mij broertje dat er blackmagic om ons is uitgevoerd?
Ingezonden:  16 Mei 2015 06:24
Wat ik hieronder schrijf, is niet verkeerd bedoeld.

Jouw zus heeft levenslessen die ze zelf moet leren. tot nu toe is die les nog niet bij haar aangekomen, en dus krijgt ze deze steeds weer terug, totdat het kwartje valt. Dat is haar les, en zolang ze het niet inziet en wil veranderen, zal ze in deze situatie/les blijven. jij kan niet deze les leren voor haar, daar heeft zij niks aan.

Familiebanden, de meeste gezinnen breken met elkaar, en dat moeten mensen ook inzien. Gezinnen zijn niet meer zoals ooit eens was en dat hoort helemaal echt bij het nu. Respecteer haar keuze. Laat het los in liefde.(hoort bij het aquariustijdperk meen ik. Maar Hans Stolp heeft hier meer over geschreven)

Nee, er is geen zwarte magie op jullie uitgeoefend. Liefde is ook sterker dan dat. Maar als jullie dit denken, zullen jullie ook in een negatieve spiraal terecht komen, daar je kijkt naar de mindere aspecten. Richt jullie zoveel mogelijk op jullie eigen leven en de dingen die op jullie af komen.
Het leven is niet altijd wat anderen zeggen dat het zou moeten zijn. we hebben gekozen voor bepaalde stukken in ons leven, hoe intens ook. Er is niks wat we niet aankunnen. alleen het zien ervan wil niet iedereen.
Ingezonden:  11 Jun 2015 16:48
Hallo XXXX

Roosmarie heeft gelijk