»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  24 Jul 2015 10:31
Hallo, Ik heb ergens gehoord van Spirit Guide´s iedereeen blijkt er 1 te hebben Maar hoe krijg je contact met hem? Er zijn mensen die zeggen dat het demonen zijn klopt dat? ik zou graag meer willen weten

Dankuwel voor uw aandacht
Ingezonden:  24 Jul 2015 16:14
Demonen zijn geen begeleiders. Dat zijn zijn zoeken die o.a. vast zitten dit eigen toedoen
Ingezonden:  08 Aug 2019 03:37
Hoi, iedereen heeft zijn eigen team bij zich. Het kunnen er ook meer zijn dan 1 spirit.

Wat is een Spirit, dit is een ziel die ook een bewustzijn heeft net zoals ons. Echter op een andere omgeving. De spirit kan een hoge trilling hebben zoals bijv. een engel. De Ziel of spirit kan ook nog een hoop te verwerken hebben bijvoorbeeld door oorlog te hebben gevoerd waarbij hier mensen heeft moeten doden. Dit geeft de spirit een lagere trilling. Deze spirits dwalen ook rond in onze dimensie en wij kunnen ons hiermee verbinden als we dit toe laten. Demonen hebben zo'n lage trilling dat het heel lastig is om zich te kunnen verbinden met ons. Alleen psychopaten kunnen hier mee te maken krijgen. Het is ook vrij simpel om spirits die niet van ons zijn op te ruimen.

Vraag je spirits die altijd bij je zijn om alle energieën die niet van jou zijn naar het licht te brengen en dan zullen zij dat doen.
Ingezonden:  07 Sep 2019 12:36
Als er mensen zijn die zeggen dat het demonen zijn, wel, dan laten zij zich leiden door demonen of ze zijn er bang voor en noemen het daardoor demonen. Demonen zullen je in elk geval alleen begeleiden als de demon hier zelf beter van kan/denkt te worden.
Ingezonden:  09 Mei 2020 13:10
Ik zelf ben ook wel nieuwsgierig hiernaar. Maar contact leggen met zo'n gids gebeurt dat dan via meditatie of op een andere manier?

Want ik heb niet echt het gevoel dat ik een spirituele gids heb maar zover ik hoor moet iedereen wel wel 1 hebben.
Ingezonden:  13 Mei 2020 20:13
Leer te luisteren naar je hart. Hardlopen, mediteren... Leer je hoofd leeg te maken, zodat er ruimte is voor signalen van hun.
Ik heb mijn gidsen nog niet ontmoet, ben er niet bewust van. Maar krijg voldoende door van gene zijde als het nodig is.
Ingezonden:  13 Mei 2020 23:26
Ga ik dat proberen.
Ingezonden:  11 Jul 2021 07:28
Heb je het al uitgeprobeerd?
Ingezonden:  23 Jan 2022 17:38