Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / contact dmv uittreden en hypnose
Ingezonden:  24 Jul 2015 12:32
Ik ben al vanaf ongeveer 6 jarige leeftijd 'bezig' met het paranormale, ik ben inmiddels 43 en heb al ongeveer 25 jaar een vaste begeleider met wie ik telepathisch en dmv automatisch schrijven contact heb.
Mijn moeder die anderhalf jaar geleden overleden is had ook een vaste begeleider.

Daarnaast ben ik hypnotherapeut, regressietherapeut en NLP practitioner. Ik weet dus wel het één en ander van deze zaken.

Sinds mijn moeder is overleden heb ik met haar ook contact via telepatie of automatisch schrift, eerst ging dat via mijn en haar begeleider, maar nu ook direct met haar. Ik weet dat dit echt bijzonder is, we waren ook echt soulmates naast moeder en dochter.

Nu wil ik graag uittreden maar het lukt niet zo goed. Ik heb vanwege diverse lichamelijke kwalen medicatie die ervoor zorgt dat ik snel in slaap val als ik probeer uit te treden. vandaar mijn idee om hypnose te gebruiken om uit te treden. Alleen heb ik dan iemand nodig die me daarbij helpt, omdat ik dmv zelfhypnose niet diep genoeg ga.

Ik wil graag uittreden om zo nog een keer écht samen met mn moeder, face-to-face te zijn, te praten, en te omarmen. Ik weet dat ik nog verder moet leven, ik ben hier nog niet klaar, maar ik mis haar enorm.

Het overlijden was heel plotseling nav een erg agressieve vorm van kanker. Ik weet dat mijn moeder dit contact ook heel graag wil, én dat mijn en haar begeleider ons hierbij willen helpen.

Ik ben dus zoekende naar iemand die mij diep genoeg onder hypnose kan krijgen om uit te treden en dit tot stand te brengen, zodat mijn moeder en ik nog een keer écht samen kunnen zijn.

Heeft iemand een suggestie? Alvast bedankt
Ingezonden:  24 Jul 2015 16:17
Er zijn ook andere manieren
Ingezonden:  25 Jul 2015 14:17
Ik hou het contact op het forum strikt op het forum, maar zoals Roos zeg zijn er ook andere manieren.

Bedenk dat veel kwalen puur psychologisch zijn, dus tussen je oren zitten. Als je leest dat medicatie je slaperig kan maken dan is de kans dat dit ook gebeurd aanzienlijk groter dan wanneer je er niet van bewust bent.

Mijn advies is en blijft om meditatie te gebruiken, dit vind ik zelf ook een veiligere methode dan hypnose. Met hypnose hou je namelijk het risico dat je lichaam onbeschermd kan achterblijven en dat je te ver kan uittreden omdat je niet volledige controle heb.

Als je slaperig wordt van mediteren probeer dan eerst een andere houding te vinden. 1 welke ontspannen is maar je niet in slaap laat vallen. Bepaalde geuren van o.a. wierook zouden je hierbij kunnen helpen. Dit is niets paranormaals maar psychologisch

Doe het verder ook op een moment dat jij jezelf het meest fit voelt. Dit kan ook een hoop schelen.

Mocht dit nu echt niet baten neem een red bull, monster of ander energiek spul. Als je vaak koffie drinkt dan zal dit minder effectief zijn en heb je echt een halve liter monster oid nodig.

Hopelijk heb je hier wat aan.

~Psy
Ingezonden:  25 Jul 2015 15:00
bedankt. Ik heb ook psychologie gestudeerd dus weet daar ook behoorlijk veel over, maar mijn kwalen zijn helaas lichamelijk duidelijk aantoonbaar en ik kan dus mijn medicatie niet laten staan jammer genoeg.

Maar met mediteren treedt je toch niet uit je lichaam? Ik wil geen vage droom of illussie, maar écht contact. Ik héb contact maar bedoel dus ook visueel contact en tastbaar contact.

En vraagje, wat zijn andere manieren behalve die je hier noemt? Roosmarie, jij noemt die ook, ik zou graag meer willen weten.

In elk geval zover bedankt!
Ingezonden:  26 Jul 2015 16:11
Zoals al genoemd zijn de andere manieren lucide dromen en meditatie het meest toegankelijk. Dan kan je ook uittreden door in een trans te raken, hier heb ik geen verdere ervaring mee, maar weet wel dat er langdurige rituelen vaak voor gebruikt worden. Sommige zijn niet eens gevaarlijk In een bewaakte coma raken is ook nog een methode, maar die vind ik te gevaarlijk omdat er meerdere risico's aan hangen.


Ik zeg overigens ook niet dat de medicijnen onzin zijn, maar dat bijeffect soms suggestief kunnen werken.


Met mediteren kan je zeker wel uit je lichaam treden, dit is ook de methode die het meest wordt gebruikt om dat te kunnen bereiken. Het zal wel veel oefening vergen als je niet ervaren bent met mediteren. Met mediteren bereik je een volledige bewust wording van lichaam en ziel samen. Hier krijg je dan ook controle over wat de sleutel is tot uittreden.