»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / Tijdreiziger?
Ingezonden:  13 Sep 2015 14:50
http://2063.blogspot.nl/?m=1

aranormaal&Itemid=40" target="_new" rel="nofollow">http://niburu.co/index.php?option=com_content ...

Dit wil ik graag met jullie delen, ik weet niet of iemand dit al gelezen heeft...
Ingezonden:  16 Sep 2015 12:40
Ja, helaas was dit ook al te voorspellen door socialogische experts in 2005. Veel is ook dermate ruim omschreven dat het vrijwel altijd toepasbaar is.

"There will be a civil war or unrest in the USA. Starting with the immigration problems."
Dit is bijna elk jaar wel toepasbaar, ook naar het verleden kijkend. In weze zegt dit dus helemaal niets.

Over het zelfvoorzienend zijn, dat wordt eigenlijk altijd wel aangeraden. Al dan niet door een grote voorraad lang houdbaar voedsel te bewaren. Is altijd handig en verstandig. Dat in je voorspelling noemen klinkt lekker onheilspellend maar zegt verder niets.

Een derde wereldoorlog? Laat jezelf niet verblinden door de media, zelfs met IS meegenomen leven wij nog in een tijd van Vrede. Bekijk eens het volgende op feiten gebaseerde filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=kd-_EJ4rKfw

Door de media lijkt de ellende in de wereld alleen maar toe te nemen. Enerzijds is dat goed, houdt je scherp. Anderzijds worden we er nou niet bepaald vrolijker door, dus toch best wel slecht.
Hoe komt dit? Doordat de wereld steeds "kleiner" wordt. Ten tijde van de tweede wereldoorlog gingen berichten nog niet zo snel, al helemaal niet me scherpe beelden en foto's.
Neem bijvoorbeeld de aardbeving in Nepal, nu kunnen we al direct de beelden zien en zien hoe erg ze al dan niet aan toe zijn. Dit blazen ze vaak nog even lekker op om meer kijkers te trekken en meer geld op te kunnen halen om hun te "helpen". Helaas zijn hun vaak meer de bedrijven die het geld ophalen dan de mensen voor wie het gedoneerd wordt...
Zou zo'n aardbeving in 1940 gebeurd zijn, tja, dan kwamen de feiten en beelden op zijn vroegst pas een maand later bij ons in de krant. Tegen de tijd dat daar eventueel hulpgoederen aan zouden komen was je dan alweer 2 tot 5 maanden verder. Dus vaak werdt dit slecht minimaal bericht, het was niet meer actueel dus niet interessant.

P.s. ja, goede doelen profiteren aan rampen. Neem de kernramp in Japan. Japan zei letterlijk "wij willen geen hulp en zullen er ook niets aan accepteren, geen goederen en diensten wat dan ook". Desondanks zijn er doelen als GIRO 555 geld gaan ophalen. Waar is dit terecht gekomen, niet in Japan, die wou het niet. De doelen zelf zeiden als ze hier al antwoord op gaven, dat ze het geld in andere goede zaken zouden steken. Verder niet specificerend wat een goede zaak is. Een luxe vakantie kunnen ze daar dus ook onder scharen...

Hetzelfde kan gezegd worden voor Haïti. Je weet wel, dat halve eilandje wat de helft kleiner is dan NL en waar zo'n grote ramp was. Er is daar echt gigantisch veel geld opgehaald, niet alleen door NL maar alle westerse landen en America. Geschat wordt dat hier nog niet eens 1% bij de bevolking terecht is gekomen. Mag je raden waar al die miljoenen al dan niet miljarden heen zijn gegaan :S

Goed, sorry, ik liet me even gaan, denk dat ik dit even kwijt moest.

On-topic. Het klinkt allemaal heel mooi en magisch, maar ik heb helaas nog niets ertussen gezien wat mij ervan overtuigd dat het echt is. Wat vond jij het meest overtuigende eraan Noza?
Ingezonden:  16 Sep 2015 20:48
Te algemeen, en meer een bericht waar je negatieve energie door krijgt.
Ingezonden:  16 Sep 2015 21:04
Tja, het is eigenlijk ook lastig om dit zomaar te geloven, vooral als je nog geen bewijs hebt...

En zulke teksten kunnen inderdaad vol zitten met negatieve energie, zoals die teksten waar het gaat over de illuminati.. Het is best wel deprimerend, daarom lees ik zulke dingen laatste tijden minder of niet helemaal, alleen een heel klein stukje.
Ingezonden:  17 Sep 2015 19:05
Ik merkte het indirect ook, vandaag die muur aan tekst van mij

Had het door moeten hebben, ben er de laatste tijd denk ik te weinig mee bezig om die negatieve energie te voelen. Goeie wake-up call voor me. Tijd om weer eens goed te mediteren