Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Wie kan mij alsjeblieft helpen..
Ingezonden:  25 Sep 2015 23:51
Goededag allemaal, ik ben echt enorm radeloos en ik hoop dat iemand mij een logische verklaring kan geven voor het volgende.. Misschien dat iemand hetzelfde heeft meegemaakt..? Ik heb de komende tijd verschillende paragnosten/waarzegsters geraadpleegd om een bepaalde kwestie waar ik enorm mee zit.. Echter zijn de voorspellingen erg verdeeld, je zou zo kunnne zegen dat 50 % zeeer positief is en de andere 50 % enorm negatief. Je weet hierdoor niet Zo goed wie je moet geloven.. Het liefst degene die positief zijn maar dit hoeft niet zo te sijn.. Iemand die mij uit de brand kan helpen ben enorm radeloos hierover namelijk. Velen dank!!
Ingezonden:  26 Sep 2015 11:54
Ze kunnen een richtlijn geven, maar jij bent diegene die ermee bezig moet. Als je niks doet gebeurt er ook niks.
Ze zien een stukje, maar de weg ernaar toe ligt bij jou. De keuze ligt bij jou.
Ingezonden:  26 Sep 2015 13:12
betekent dit dat de voorspellingen bij voorbaat niet kloppen? Want ik krijg nu verschillende voorspellingen voorgeschoteld die totaal van elkaar afwijken..
Ingezonden:  26 Sep 2015 15:25
Nee ze kunnen wel kloppen. Maar dan moet er wel een bepaald pas gevolgd worden.
En afhankelijk hoe je er p dat moment instaat krijgt diegene er iets over door.
En soms krijgen ze ook dingen door waar je niet op zit te wachten.
Weet je, het is niet leuk om ook nare dingen van anderen door te krijgen. Soms erg intens.
Maar jij bepaald je eigen weg en hoe je weg is.
Ingezonden:  26 Sep 2015 17:03
Erg mooi gezegd. bedankt voor je hulp!
Ingezonden:  29 Sep 2015 07:50
Weet je, we krijgen in ons leven lessen, mooie en minder mooie. We hebben ze van te voren uitgekozen. Om een les te leren zijn er meerdere wegen te bewandelen. We kunnen links, rechts, door de bosjes, of over de heide. Dit bepalen we zelf, door ons handelen. Maar soms doen we ook niks, en dan blijft het terug komen.
Luister naar je gevoel, je hart. Dan kan je niks fout doen.
We kunnen niet voor een ander keuzes maken, dat mag ook niet. Ieder heeft zijn eigen weg, en is er pas klaar voor op zijn/haar moment om een keuze te maken.

Het leven is niet altijd gemakkelijk, maar we zijn ieder onze eigen weg aan het bewandelen, en als we niks doen, blijven we stilstaan en komen nergens. Het leven is erg mooi, maar soms even onoverzichtelijk. Uiteindelijk komt het in de meeste gevallen echt weer op zijn pootjes terecht, en ben je waar je moet gaan.
Ingezonden:  01 Okt 2015 21:16
Ik wou nog graag iets posten, maar ik heb echt helemaal niets op Roos toe te voegen.

Overigens mag je die bepaalde kwestie hier ook posten Parelbloempje. Zolang het jezelf betrekt en geen namen noemt, of anders schuilnamen bedenkt, dan is het hier allemaal volledig anoniem
Ingezonden:  02 Okt 2015 06:46
Dat is erg fijn en behulpzaam Psylor! Wat een fijne mensen hier toch.. De vraag die vooral centraal staat voor mij de afgelopen tijd is de vraag of mijn ex en ik definitief uit elkaar zijn of dat het nog goed komt (in de nabije toekomst), we zijn nog niet zo heel lang uit elkaar maar het gemis en verdriet van mijn kant is enorm groot.. Alles wat jullie door krijgen is welkom! Als er meer informatie nodig is dan ben ik zeker bereid deze te geven laat het me even weten! (Mijn excuus als het een wat lastige vraag is of als ik lastig ben )
Ingezonden:  03 Okt 2015 07:21
Houden van is soms ook loslaten. Als het de bedoeling is dat jullie bij elkaar horen, vertrouw er dan op dat dit gebeurd op het moment dat het de bedoeling is. Tot die tijd, richt je op jezelf. Doe dingen die je zelf graag zou willen doen.
Ingezonden:  06 Okt 2015 11:16
Laat het rusten parelbloempje, voor nu moet jij meer op jezelf focussen. Doe dingen die je leuk vindt, ontmoet nieuwe mensen en probeer ook open te staan voor anderen. Ga vooral niet op zoek naar een relatie, maar sluit je er ook niet voor af.

Als jij jezelf bent en lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit. Als je een goed zelfvertrouwen uitstraalt ontmoet je ook makkelijker nieuwe leuke mensen. Let op, arrogantie is niet wat ik hier bedoel

Het is erg vervelend dat hij de relatie beeindigd heeft, maar terug gaan nu bij hem zou niet werken. Je zal nu denken dat het je gelukkig maakt, maar hem volledig vertrouwen doe je niet meer omdat je altijd bang zal blijven dat hij het weer uitmaakt. Laat een 100% vertrouwen nu net het belangrijkste in een relatie zijn.

P.s. sorry dat ik het e.e.a. hetzelfde zeg als Roos, ik zie dat nu net pas