»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  02 Okt 2015 19:53
Ik heb nu een paar keer geprobeerd om met een ouija bord contact te maken maar blijkt mw niet te lukken. Iemand die hier ervaring mee heeft of misschien een andere manier heeft?
Ingezonden:  03 Okt 2015 07:16
Blijf er ver vandaan. Het is een te open kanaal, waardoor ook negatieve spirits doorkomen.
Als je niet weet wat je doet, en wat je moet doen als het fout gaat, is het echt totaal onverstandig, en kan het je leven flink verpesten. er zijn al teveel mensen die dit hebben geprobeerd, en waarvan anderen de puinzooi moeten opruimen.

je kan pas contact maken, als de andere kant vindt dat je er klaar voor bent. dus ga leren aan jezelf te werken, en de stilte in jezelf te vinden. het kan wel eens de bedoeling zijn dat er op een hele andere manier contact wordt gemaakt dan jij verwacht.
Ingezonden:  03 Okt 2015 12:32
Ik weet wel dat het gevaarlijk kan zijn. Maargoed tot nu toe nog niks gebeurd dus volgens mij is het toch niet zo gevaarlijk als ik dacht. En ik wil graag proberen contact te maken, ik geloof al wel, heb veel dingen gezien/gehoord maar wil meer bewijs voor mezelf.
Ingezonden:  03 Okt 2015 14:19
Alles op zijn tijd. en je mag je beschermers heel goed bedanken! Vergelijk het met dezelfde (stomme) dingen die je in het dagelijks leven fout kan doen. Er hoeft niks fout te gaan, maar als het fout gaat, gaat het ook goed fout.

Helaas zijn bij veel series het meer gericht op de spanning, dan enige vorm van voorlichting. Spanning/angst roept negatieve spirits op, en voordat je het weet zitten ze aan je vast.
Niet iedereen merkt dat direct. wel als je gevoelig bent.

Wel eens gedacht dat hun op hun manier wel contact met jou opnemen, en dat pas doen als je er echt klaar voor bent (dus niet als jij dat denkt te zijn). Hoe meer je kan richten op jezelf, en eigen energie, hoe hoger de wezens zullen zijn. Hoe gemakkelijker je ze kan ervaren. En sommige mensen zullen het nooit ervaren, hoe graag ze ook willen. dan is het dit leven op zielsniveau er soms bewust voor gekozen om ze niet bewust te ervaren.

Je kan jezelf beter afvragen waarom jij voor jezelf meer bewijs nodig denkt te hebben.
Ingezonden:  06 Okt 2015 11:07
Dat het niet fout is gegaan betekent absoluut niet dat het niet gevaarlijk is. Als je op de motor 200 km per uur tijdens de drukke spits tussen het verkeer aan het zigzaggen bent hoeft dit ook niet fout te gaan. Maar als het fout gaat dan gaat het heel erg fout. Vergelijk het daar maar mee

Je heb ook geen hulpmiddelen nodig voor het maken van contact. Wel innerlijke rust en balans zoals Roos ook al zei. Begin dus eens met mediteren. Hoe je dit goed moet doen in makkelijk op dit forum te vinden
Ingezonden:  21 Okt 2015 13:04
zij weten dat je contact met hun wilt maar gaan er niet direct op in. Het lijkt allemaal interessant om meer te zien maar, als ik jou was zou ik het liever met rust laten.

lukt het je toch om te communiceren en is de entiteit een deel van je leven geworden omdat je met het gaat praten, hoop ik dat je dan ook weet hoe je er van af moet komen...