»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Ziel en reïncarnatie
Ingezonden:  10 Okt 2015 09:13
Goedemorgen,

ik heb ooit gepraat met twee mensen die een gave hadden. Allebei zitten ze al jaren in het vak.
De één zei me dat bij een miskraam de ziel ervoor kiest om (als het je gegeven is) terug te komen bij een nieuwe zwangerschap.

De ander zei me dat de ziel de ervaring wilde leren van in de baarmoeder zijn, contact te maken en daarna los te laten en de moeder zou het zieltje soms om zich heen houden.

Wat is nu eerder 'waar'? Beiden waren overtuigd van zichzelf.

Groet Happy
Ingezonden:  10 Okt 2015 13:21
Beide kan, het kan zelfs dat de miskraam de ervaring voor de ouders is waar de desbetreffende ziel wel aan mee wilde werken, als er al 1 bij betrokken was. Dit is namelijk niet per se nodig.

De ziel kan een nieuwe maar ook een oude ziel zijn. Bij een nieuwe ziel zou het idd puur om de ervaring kunnen zijn. Hoewel ik daar nog niet eerder van gehoord heb kan ik dit zeker niet uitsluiten.

Zielen claimen wel vaker een moeder, soms al ruim voor de geboorte (kan zelf oplopen tot 10 jaar ervoor). Als het lichaampje niet levensvatbaar was kunnen ze het opnieuw proberen.
Ingezonden:  10 Okt 2015 14:53
Dankjewel voor je antwoord Psylor.

Ik had in 2007 een onverwachte miskraam. Kwam er bij de miskraam achter dat ik in verwachting was. Heb weken ervoor gerookt, gedronken. Ook vlak voor de miskraam. Toen ik op vakantie was kreeg ik ineens enorme pijn (en de rest bespaar ik even) en ik zag in het toilet uiteindelijk de vrucht met vlies. Heel doorzichtig en hij of zij had oogjes.. Het was best groot en achteraf was ik denk ik 7 weken.

Dit is nu 8 jaar geleden en ik denk er nog dagelijks aan... voel me schuldig. Daarom paragnosten geraadpleegd met de vraag of zij (men zegt dat het een meisje was) nog eens terug komt. Want door mijn toe doen is ze niet verder gegroeid.

Inmiddels ben ik moeder van een gezonde zoon, nu drie jaar oud. Een andere paragnost zei dat dit meisje om me heen is.


Ik kan het niet zeker weten maar vroeg me af of jullie meer wisten. Bedankt.
Ingezonden:  11 Okt 2015 07:22
Je moet je echt niet schuldig voelen.
Een ziel kan het soms nodig hebben om gewoon geliefd te zijn, of te ervaren hoe het is als baby in de buik, en dat dit al voldoende is, dus alleen een zwangerschap. Maar het liefste ook een gezond lichaam, als dat er niet is, kan een ziel kiezen om wachten of om verder te gaan.
En wie zegt dat het door jouw toedoen is gekomen? Als je weet hoe ontzettend veel er fout gaat tijdens het proces van ontwikkeling, is het een wonder als een kindje gezond wordt geboren. 1 op de 4 vrouwen heeft een al dan niet bewuste miskraam, meen ik.

Maak eens een ritueel om het kindje een plekje te geven, of een plekje in huis. Je kan een brief schrijven naar het kindje, een naam geven en haar buiten bijvoorbeeld in de tuin een plekje geven, of in huis. Maar geef dit kindje plek. Dat verdient het kindje echt.
Ingezonden:  11 Okt 2015 15:33
Ik heb het een naam gegeven en maak een plekje in het huis.
Ingezonden:  12 Okt 2015 12:38
Met 7 weken is een baby pas 1 cm groot, echt ogen heeft het nog niet, alleen de basis ervoor. (Zie ook link hieronder)

Er zijn vele discussies wanneer een geest zich hecht aan een lichaam. Persoonlijk denk ik dat dit pas met 11 á 12 weken is omdat er dan pas echt beweging wordt waargenomen.

Al met al kan het advies van Roos jou wel goed helpen denk ik


Formaat baby met 7 weken