»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Reïncarnatie / Reincarnatie
Ingezonden:  12 Okt 2015 21:59
Ik heb bijna elke nacht de zelfde droom dat ik in wo2 doodgeschoten word zelfde plek nou ben ik pas geleden een foto tegengekomen van een doodgeschoten soldaat die precies op mij lijkt em ook op de datum dat ik ben geboren Killed In Action is. Is dit toeval?
Ingezonden:  13 Okt 2015 11:49
Nee, dat hoeft zeker geen toeval te zijn. Om het voor jezelf 100% zeker te weten kan je proberen meer van deze soldaat te ontdekken. Kijken wat er bekend voorkomt.

Je kan soms ook met lucide dromen achter meer informatie komen met zulke dromen (of herinneringen).
Ingezonden:  13 Okt 2015 14:23
Ik droom meestal over sneeuw op 3 januari zaten de Amerikanen in oost-belgie waar het ook super hard sneeuwde toen. Ik heb gevonden dat hij in 3 operaties heeft deelgenomen.
Ingezonden:  15 Okt 2015 09:10
Wel eens gedacht om een hypnotherapeut te raadplegen? dan ga je onder lichte hypnose terug naar een vorig leven, en kan je er meer over te weten komen.

Inderdaad kan je het ook via dromen te weten te komen, je kan daar ook om vragen. wil niet zeggen dat je het direct dan krijgt, maar soms wat later.

Wel wil ik ook een waarschuwing meegeven, want soms kom je een leven tegen waarin je ook minder leuke dingen hebt gedaan. Kans is bij dit leven reëel dat je mensen hebt gedood, soms niet direct, maar met een lijdensweg.

Misschien moet je nog een stukje afronden van dat leven, al is het door familie te bezoeken van toen.
Maar onthoud ook dat je nu dit leven hebt.
Ingezonden:  15 Okt 2015 22:30
Sorry dat ik het zeg maar dat hypnose is nep als de t*****. (Sorry voor mijn taalgebruik) heb dat al is gedaan maar ik vind het maar eem grote afperserij. Ik vind al sinds ik kon praten leger leuk em interressant en ben ook toen ik 7/8 was spullen uit deze tijd gaan sparen. Het aparte was dat het uit het niks is dus al vanaf kleins af aan dat ik het interressant vind. Mijn familie heeft ook niks met oorlog te maken.
Ingezonden:  19 Okt 2015 18:41
Hm, ik kan me voorstellen dat je deze ervaring kan krijgen. Wil niet zeggen dat het nep is.

Mogelijk helpt het om iedere avond te vragen of je meer duidelijkheid/info mag krijgen over deze droom.
Vaak kan je zo dromen verdiepen, waardoor je er meer over kan vinden.