»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / jaarvoorspellingen 2016
Ingezonden:  09 Dec 2015 01:11
Hi.

Misschien is het fijn om hier de nieuwe visioenen voor
het komende jaar te bespreken. Ik Google er vaak op, maar lees ze nog niet. Ik ben met name nieuwsgierig naar een eventuele wereldoorlog. Denk niet dat deze er komt, maar twijfel wel.

De afgelopen jaren is het centrum van Utrecht geopperd als mogelijke optie voor een aanslag. Nu houd ik daar rekening mee. En zo lees ik de voorspellingen, ik heb er echt wat aan.

De voorspellingen van JHK zijn ook interessant. Ze gaan voor een groot deel over het klimaat.

Fijne dagen, allemaal.
Ingezonden:  09 Dec 2015 06:23
Er zijn jaarlijks negatieve voorspellingen, en sommige voorspellingen zijn heel breed te interpreteren.
Als je gaat denken dat er oorlog komt, dan gebeurd het ook.
Alles is energie, dus let op waar je je energie insteekt!
Begin volgend jaar zullen er wel weer voldoende te vinden zijn van mensen die ze online zetten.
Jennifer Hofman is ook een hele bekende in jaarsvoorspellingen.
Ingezonden:  10 Dec 2015 17:54
Voorspellingen als Vliegtuig stort neer, overstroming en meer van die kletskoek kloppen altijd !of niet.
Dus humbug.
Ingezonden:  10 Dec 2015 23:27
1. Komend jaar zal er in bepaalde gebieden van wereld zoveel regen vallen dat er overstromingen ontstaan.
2. Voedsel schaarste gaat een grotere rol spelen
3. Er zal iets sterk negatiefs gebeuren wat massale verbroedering tot gevolg heeft.
4. In de techniek worden grote innovaties gedaan
5. Nederlanders gaan meer naar de dierentuin, met name naar Ouwehands dierenpark.
6. Begin van de zomer zal Nederland verdeeld raken over of we Duitsland of België in een bepaalde kwestie moeten steunen.
7. De koudste dag ooit gemeten zal plaatsvinden
8. De warmste dag ooit gemeten zal plaatsvinden
9. De natste dag ooit gemeten zal plaatsvinden


(P.s. nee ook dit heeft niets met het paranormale te maken, gewoon het nieuws kennen en in de gaten houden, dus waar link ik naar in punt 5 en 6? Probeer niet meteen google te gebruiken )

7, 8 en 9, waar zal het dit jaar zijn?
Ingezonden:  11 Dec 2015 01:39
Hoi lieve grappenmakers/grappemakers,

ik kan ook voorspellen op die manier. Maar het leuke aan de jaarvoorspellingen/visioenen lezen is dat ik rake zaken tussen staan die enerzijds blijdschap kunnen geven en anderszijds verontrustend kunnen zijn.

Voor een specifieke correcte voorspelling eerder:

"Op de dag van de Bijlmerramp kreeg de verkeersleiding van Schiphol om 13.00 uur een verontrustend telefoontje van helderziende Lieneke van den Hoek. Er zou een grote ramp met een vliegtuig nabij de luchthaven Schiphol plaatsvinden. Ze voorspelde dat het ramptoestel om 17.30 uur van Schiphol zou vertrekken. Hoewel het ramptoestel bijna een uur later vertrok blijkt achteraf dat inderdaad 17.30 uur de oorspronkelijke vertrektijd was. Dit soort meldingen zijn niet uniek maar toen de ramp daadwerkelijk gebeurde keek men wel vreemd op.

Enige dagen later werd er opnieuw gebeld. Het was dezelfde tipgeefster. Opnieuw zou er een ramp van ongekende omvang gebeuren. Maar nu met een toestel van Martinair. De datum was 21 december 1992. Lieneke voorspelde de crash op de luchthaven Faro. En daar bleef het niet bij. De waarschuwingen van Lieneke van den Hoek volgden elkaar snel op." De Bijmerramp is nog altijd het mooiste voorbeeld van een paragnost (Lieneke van de Hoek) die wel een ramp tot in detail zag aankomen. Zelfs het tijdstip had ze goed. Althans, het ongeluk gebeurde een half uur later maar oorspronkelijk zou het ramptoestel op de tijd vertrekken die Lieneke had genoemd. Dat een vliegtuig neerstort in ons land is gelukkig een zeldzaamheid en daarom spectaculair als paragnosten dit van te voren kunnen zien. Lieneke had overigens veel meer voorspellingen goed. De autoriteiten begonnen nerveus te worden toen Lieneke aangaf ook de lading van het toestel te weten. Er volgden rechtszaken en bedreigingen. Lieneke besloot daarop zich uit de parawereld terug te trekken."

Dan was er nog iemand die de ramp bij Japan goed voorspelde. Een vrouw uit Amerika die onder de naam 9nania op 8 maart 2011 een waarschuwingsvideo plaatste en iedereen opriep die in de buurt van kustlijnen of breuklijnen woonde, ervoor te zorgen dat ze op de 11e een veilige plek zouden opzoeken. Zij stuurde deze video ook naar Alex Jones die in haar in eerste instantie uitlachte, maar dat uiteraard na 11 maart niet meer deed. Bron; Niburu.

Zo zijn er dus veelal rake voorspellingen en zeker ook oplichters.

Op een forum als hier verwacht ik toch wel serieuze reacties. Verder klopt het lijstje van Psylor elk jaar, behalve dan het Ouwehands D.

Ik ben elk jaar nieuwsgierig.
Ingezonden:  11 Dec 2015 07:10
Weet je dat er collectief al heel veel wordt aangevoeld? Er was ooit ergens een forum waar hier menig topic over was.

Je maakt je eigen toekomst, ieder land heeft zijn eigen toekomst. Nederland is in veel dingen voorloper, ook op spiritueel vlak. Maar als ik dan zie hoe laag deze energie nog is, moeten veel mensen nog hard aan zichzelf werken om te groeien. Er zal dus nog veel gebeuren om wakker geschud te gaan worden.
Ingezonden:  11 Dec 2015 22:31
Roosmarie, wat een interessante post.

Ik denk er al een tijdje over na. Eens dat velen nog hard aan zichzelf moeten werken. Ik denk wel eens dat dit in dit leven niet meer gebeurt. En vraag me dan af of er inderdaad zoiets als reïncarnatie en lessen te leren bestaan.

Alles is energie is volgens mij ook zo. Waar je je energie in stopt, hoe meer energie, hoe meer effect?
Ingezonden:  13 Dec 2015 00:12
Tipje van de sluier gevonden op Paravisie.nl.
Sabia haar kinderwens niet in vervulling/
Terreuraanslag Schiphol/
Dreiging burgeroorlog Europa.

De laatste twee zijn voor de hand liggend.
Ingezonden:  13 Dec 2015 14:44
@Happy

Probeer jezelf af te schermen tegen zoveel negatieve gevoelens/boodschappen. Het is begrijpelijk in een maatschappij te leven vol angst en grote problematiek, maar laat ons proberen een gordijn van liefde te plaatsen en zo op die manier het goede tegen het kwade te beschermen. Het goede zal altijd overwinnen.
Ingezonden:  14 Dec 2015 09:26
Hoe meer energie hoe krachtiger. Maar.... je hebt nog meerdere factoren hierin.
Weet dat liefde en licht vele malen krachtiger is dan negativiteit. Ook al lijkt het niet direct zichtbaar te zijn.
Als het naar een persoon is, heb je ook met de energie van de ander te maken. En voor een ander kan het confronterend zijn als iemand vanuit licht handeld.

Persoonlijk vind ik het jammer als er een miskraam wordt voorspelt, want mensen lezen het en steken er dus energie in, en velen hebben een mening over haar. dus de soort energie wordt dan ook gestuurd.
Maar deze mensen ervaren de gevolgen niet.

Er zijn al voldoende bewijzen dat reïncarnatie bestaat. Kinderen die hun vorig leven konden aangeven, die te controleren zijn.

Lees de celestijnse belofte en het tiende inzicht eens, leuke boeken met stof tot nadenken.
Ingezonden:  14 Dec 2015 12:25
Hallo

Mooier als jij kan ik het niet verwoorden Roosmarie, jou talenten benutten en een boek uitbrengen? Zelf ben ik er steevast van overtuigd, het goede overwint het kwade! Ik zal zeer zeker jou advies opvolgen, maw,  ben ik even niet op dit forum te bespeuren zit ik in de boeken, hihhihhi, ik breng zeker een verslag van mijn bevindingen.

Fijn wkend allemaal!
Ingezonden:  15 Dec 2015 11:08
Dank je voor dat compliment Ulma!
Ingezonden:  20 Dec 2015 22:57
Quote:
Op de dag van de Bijlmerramp kreeg de verkeersleiding van Schiphol om 13.00 uur een verontrustend telefoontje van helderziende Lieneke van den Hoek. Er zou een grote ramp met een vliegtuig nabij de luchthaven Schiphol plaatsvinden. Ze voorspelde dat het ramptoestel om 17.30 uur van Schiphol zou vertrekken. Hoewel het ramptoestel bijna een uur later vertrok blijkt achteraf dat inderdaad 17.30 uur de oorspronkelijke vertrektijd was. Dit soort meldingen zijn niet uniek maar toen de ramp daadwerkelijk gebeurde keek men wel vreemd op.

Het enige wat ik hier denk is, arme Lieneke van den Hoek. Niets is erger dan dat je een ramp ziet aankomen maar weet dat je er niets aan kan doen. Het is voorspeld, gezien is de toekomst, dus dan gaat het gebeuren, het valt niet meer te veranderen. Zelfs zoals in Japan mensen ervoor behoeden kan alleen als deze niet al bedoeld waren daar te zijn. Dus eigenlijk horen die dan niet bij de voorspelling en hoever er daarom niet bij te zijn.

Stel je voor dat je tot in detail een vliegtuig crash ziet gebeuren waar familie in zit. Tegenhouden kan je ze zeer waarschijnlijk niet, probeer ze maar te overtuigen... zelfs al lukt het, dan zal het noodlot spoedig volgen omdat tijd veranderd is en hersteld moet worden.

Kijken in de toekomst kan ik. Ik deed het vroeger onbewust en heb het leren beheersen om te voorkomen dat ik het per ongeluk doe. Ik heb namelijk helaas al vaak genoeg zaken gezien en geprobeerd te voorkomen om er alleen maar achter te komen dat dit niet kan. Dus dan is het beter om van niets te weten.

Je kan beter van achteren onverwacht door een trein geraakt worden dan deze al van verre in een tunnel aan te zien komen terwijl je weet dat ontsnappen niet mogelijk is.(beeldspraak dus niet letterlijk nemen aub)


Natuurlijk sluit ik me verder bij Roos aan, valse voorspelling worden vaker bewezenlijkt doordat mensen ze voor waar aannemen en hiermee al dan niet onbewust uit laten komen.