»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  03 Jan 2016 15:11
Hallo!
Ik vroeg me af of iemand hier ervaring heeft met spookplekken/huizen. Dus plekken waarvan al bekend is dat het daar spookt en waar mensen ook heen gaan..
Mijn neef is weleens naar zo'n plek geweest en beweerd dat hij daar echt dingen heeft gevoeld/gehoord.. En hij maakte hier ook foto's waarop orbjes te zien waren en vreemde schimmen.

Misschien dat jullie zo'n plek weten in Nederland? Of ervaringen hebben etcetera/tips, whatever. Bedankt iig!
Ingezonden:  04 Jan 2016 17:45
Voldoende, hoef je soms het huis niet eens voor uit.
Ze zijn namelijk overal, en niet alleen op specifieke plekken.
Ingezonden:  04 Jan 2016 21:54
Maar als ik in mijn huis foto's maak zie ik niks. Maar ik heb wel het gevoel dat ze er zijn soms. En dat ik het soms ook vervelend vind om bv in de keuken te zijn. Maar goed ik ben dan ook niet paranormaal.. Eerst had ik wel vaak het gevoel dat naar mij gekeken werd enz. En wel meer mensen hadden dat hier. Ook dat vriendinnen het onprettig vinden om snachts naar de wc te gaan. Ondanks dat heb ik niet echt het gevoel dat er slechte geesten zijn hier. Hoe kun je weten of er geesten in je huis zitten en wat/wie, als je zelf niet paranormaal bent? Ik had ook ergens gezien dat mensen huizen kunnen lezen oid via foto's of dat je je naam zegt en geboortedatum en dat mensen dan weten wie er bij je zijn..? Kan dit?
Ingezonden:  05 Jan 2016 06:29
Als ze niet gezien willen worden, of omdat je er zelf nog niet aan toe bent je op hen af e stellen kan het inderdaad zijn dat je ze niet ziet.
Maar alles is te leren, in een bepaalde mate.
Het is net als rekenen, het is te leren. Ook al heb je dan nog mensen die slimmer zijn, een rekenmachine helpt ook al veel.
Het luisteren naar je gevoel is verlagen hierbij. Evenals dat het positieve veel krachtiger is om mee bezig te zijn dan het negatieve. Dus richt je niet op de negatieve spirits.
Alles is energie, en als je weet hoe dit te voelen, kan je er al veel over vertellen.
Iedereen heeft meerdere spirits om zich hen, van zielen groep, beschermengelen, tot overleden familieleden of toekomstige personen/dieren.
Klinkt erg interessant, maar als je niet weet hoe ermee om te gaan, ga dan niet op eigen houtje ermee bezig. Als je de verkeerde treft, kan je echt met je leven spelen.
Ingezonden:  05 Jan 2016 06:30
Ga gewoon eerst eens goed op dit forum lezen, dan leer je al heel veel.