»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / hond lezen wilt iemand me aub helpen?
Ingezonden:  02 Feb 2016 23:12
Hallo
Ik zou graag willen dat iemand storm leest! Deze foto's zijn recent (geloof ik vorige week genomen). Ik zou willen weten hoe hij zich voelt, of die gelukkig is en of er bijzonderheden zijn die ik moet weten. Wilt iemand me alsjeblieft helpen? Het is heel belangrijk voor me.

http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2l8uhza&am ...
Ingezonden:  03 Feb 2016 18:22
Helaas ik kan niet helpen. Heb hier een terminale kat waar ik me op wil richten
Ingezonden:  03 Feb 2016 22:59
Maakt niet uit! Je doet wat je kunt natuurlijk. Iemand anders misschien? Nogmaals, is het heel erg belangrijk voor me. En vanuit de lezing kan ik keuzes maken en rust vinden.
Ik wil eigenlijk verder niet in detail treden omdat ik eigenlijk zoveel mogelijk info wou van de lezing..
Ingezonden:  04 Feb 2016 07:11
Volg je hart.
Ingezonden:  06 Feb 2016 09:39
Laat in elk geval bij de dierenarts zijn darmen controleren.

Gr Joppo
Ingezonden:  11 Feb 2016 11:27
Bedankt voor jullie reacties! Zijn er verder nog mensen die kunnen proberen Storm te lezen? Ik moet iets bekennen, maar wilde dit eigenlijk niet vertellen omdat dat misschien de lezing kan beïnvloeden.. Storm is verkocht een aantal weken geleden maar hij is daarna weer doorverkocht en ik maak me nu heel erg zorgen om hem. Ik weet niet bij welke eigenaar hij zit en wat zijn situatie is.. En eigenlijk vertrouw ik het niet zo goed...
Door de lezing kan ik het misschien meer laten rusten of juist proberen opzoek te gaan naar de nieuwe eigenaar.
Nogmaals, help me alsjeblieft als je dat kunt.
Ingezonden:  12 Feb 2016 18:00
Even vanuit een soortgelijke situatie, liever dat je weet waar hij is, dan dat je helemaal niks weet.
Ingezonden:  12 Feb 2016 19:40
Ja we hadden afgesproken met de koper dat we contact zouden houden en toen verzekerde hij ons dat we mochten langskomen wanneer we wilden. Een maand later zouden we dus langskomen bij hem en toen liet hij ons er niet in. Via via hoorde we dat het slecht ging en dat hij de hele tijd tegen de hond zat te schreeuwen en kregen wij een foto van storm op whatsapp ( de bovenstaande ). We vonden hem er slecht uitzien en hebben dat aangegeven. Een huurder van hem hield ons op de hoogte en stuurde die foto's achter de rug om van de echte koper. En uiteindelijk is het laatste bericht dus dat storm doorverkocht is en hij niet weet aan wie.

Maar de koper zelf neemt de telefoon niet op, doet de deur niet open en wilt niks te maken hebben met ons. Ik maak me zo'n ontzettende zorgen en vraag me ook af of hij daar wel echt weg is... Daarom wil ik zo graag een lezing! Volgens die huurder is ie naar iemand anders die vaak met hem wandelt in het bos, dus dat klinkt wel goed.
Maar direct de nieuwe koper spreken kan dus niet.. Ik ben bang dat het heel slecht gaat met hem en eigenlijk wil ik proberen hem terug te krijgen maar mijn moeder wilt de hond niet meer hier hebben..
Ingezonden:  18 Feb 2016 19:27
Iemand die een poging wilt wagen? Tijd wilt vrij maken? Het gaat niet alleen om mij maar ook om de welzijn van Storm.
Ingezonden:  18 Feb 2016 19:44
het is hier helaas niet zo actief met mensen.
Ingezonden:  20 Feb 2016 11:23
Inderdaad, en sommige als ik zijn niet ervaren in het lezen van foto's
Ingezonden:  06 Mrt 2016 02:34
Alsnog een uppje. Ik weet dat het niet heel actief -niet heel ervaren mensen zijn. Maar ja, alsnog!
Ingezonden:  06 Mrt 2016 12:19
Thetrue

Jou bericht analyseer ik als volgend , je bent een enorme dierenvriend en maakt je zorgen, hoe lang was Storm bij jullie in huis, voor lange tijd? lijkt me een vrij jong dier? ik moet eerlijk bekennen , ben ook geen fotolezer , weet niet of ik dat kan , nooit geprobeerd , wat ik jou als advies kan meegeven en weet niet of dit jou vooruit helpt, vraag hierboven om een oplossing en "ze" geven jou de oplossing, daar geloof ik sterk in. Veel sterkte !
Ingezonden:  06 Mrt 2016 12:21
Roosmarie

Ik lees hier over jou terminale kat en ik leef met je mee!

Wens jou veel sterkte en geniet van de momenten samen.

Liefs.
Ingezonden:  07 Mrt 2016 17:54
Bedankt! Nee Storm is niet heel lang in huis geweest. Zo'n 3 maanden ongeveer. Het blijft aan me knagen en ik kan het niet loslaten. Ik vind het raar om die koper nu nog lastig te blijven vallen (hij nam ook de tel elke keer niet op). Ik wil eigenlijk opnieuw bellen, maar hij is al wekenlang weg..

Ik voel me echt heel rot. Ik weet niet wat ik moet doen, proberen hem te vergeten of toch die man nog eens op te bellen.

Ik heb hem nog nooit opgebeld dus hij kent mijn nummer niet. Ik weet alleen niet wat ik moet zeggen aan de telefoon en denk dat ik niet goed uit men woorden kom.
M'n moeder wilt niet meer bellen en zegt dat ik het moet vergeten (ik ben 16 jaar).

Zegt jullie gevoel helemaal niets? Ook niet een gevoel van of hij gelukkig is of niet/ of ik goed doe om die man op te bellen etc..
Ingezonden:  08 Mrt 2016 18:19
ik begrijp hoe rot je je moet voelen, want ik heb zelf ook een hond waar ik gek op ben. Waarschijnlijk was het een handelaar die niets om honden geeft maar ze doorverkoopt met winst. Het heeft geen zin om die man te bellen denk ik, want hij zal ook geen gegevens van de nieuwe eigenaar hebben, ondat hem dat niet interesseert. Op internet kan je tegen betaling mensen vinden die contact leggen met dieren. Ik doe eigenlijk nooit iets met dieren, maar in dit geval heb ik een uitzondering gemaakt en een paar kaarten getrokken voor Storm. Normaal gesproken klopt het wat ik uit de kaarten kan halen, dus zou het met een hond ook moeten kunnen.
Wat ik zag was een wilskrachtige hond, energiek en er was warmte. Hij geniet van alle goeds wat er is. Ik hoop voor jou dat het klopt.
Ingezonden:  08 Mrt 2016 18:32
Heel erg bedankt voor je reactie!!
Het was inderdaad een energieke hond. Bedoel je met warmte dat hij nu een liefdevolle thuis heeft? Dat is het belangrijkst, om te weten hoe het met hem is. Inderdaad voel ik me rot. Dit was geen handelaar denk ik.. Hij heeft hem doorverkocht omdat het ook te druk was voor hem denk ik. De hond is ook in negatieve zin veranderd qua hoe hij eruit ziet. Ik vin hem op de bovenstaande foto slecht en niet blij eruit zien. Bij ons had hij een veel heldere vacht en zo.. Iig bedankt!
Ingezonden:  08 Mrt 2016 18:43
Hij zag er inderdaad niet gelukkig uit op de foto. Wel heel raar dat als je een hond wil hebben en je beloofd contact te houden de hond 'zomaar' weer weg te doen. Die man was niet eerlijk denk ik. Want anders had hij jullie kunnen bellen of mailen om te zeggen dat de hond te druk voor hem was en hij het toch niet zag zitten. Dan had jij hem misschien terug kunnen nemen tot je een beter adres voor hem had. Als je een hond wil en er tijd in stopt is de hond minder druk en veel gelukkiger. Iets klopt er niet in mijn ogen.
Ja, dat soort warmte. Een goed tehuis waar hij het naar zijn zin heeft en waar ze goed voor hem zijn. Ik hoop het echt, voor Storm op de eerste plaats, maar ook voor jou.
Ingezonden:  13 Mrt 2016 12:38
Bedankt! Ik kon het stiekem alsnog niet loslaten.. Dus toen bedacht ik me dat ik verder moest zoeken dan die eigenaar/verkoper. Heb een mp advertentie gemaakt, tip binnengekregen met een naam, de naam op Facebook opgezocht, berichtje gestuurd. Alleen kreeg toen geen antwoord dus dacht dat die niet actief was. Heb toen een familielid van hem op fb een berichtje gestuurd waarvan ik zijn nummer kreeg en dat ik hem mocht appen. Heb hem toen een appje gestuurd maar toen hij die las heeft hij mij geblokt ? Gezegd tegen familielid en die snapte ook niet waarom. Dus hij heeft 2 foto's naar me gestuurd van storm. Ik vind hem er veeeel beter uitzien. Ik zit elke keer die foto te bekijken of dat storm wel echt is. ben een beetje geobsedeerd geloof ik.. Wat vinden jullie van hem?
http://nl.tinypic.com/view.php?pic=vz99gw&s=9
Ingezonden:  13 Mrt 2016 19:07
Hallo

Ontzettend  leuk te horen dat het goed gaat.  Zo zie je maar Tetrue, een mens is tot veel instaat, desondanks een  benarde situatie, altijd op zoek naar een oplossing, ook omwille van jou jeugdige leeftijd erg knap van je en zeker een dikke pluim waard. Sommige situaties lijken uitzichtloos, helder nadenken en gezond verstand leiden tot onverwachte oplossingen. Denk wel dat Storm zich goed en gelukkig voelt, trouwens ben je geen dierenvriend ga je niet op de foto, toch? Houd deze ervaring vast op jou pas naar volwassenheid, alles heeft een oplossing! Het ga je goed Tetrue!

Dikke knuf
Ingezonden:  14 Mrt 2016 08:14
Hij ziet er goed en gezond uit. Zijn ogen staan helder en zo te zien is hij happy. Het is niet nodig om je verder zorgen te maken denk ik. Hij heeft een nieuw, fijn thuis gevonden!
Ingezonden:  29 Mei 2016 20:49
ja is een lieve hond.