»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / Voorspelling voor 2016 indien mogelijk kwa liefde en geluk.
Ingezonden:  17 Feb 2016 10:33
Ik voel me enorm eenzaam en heb dit al een lange tijd, ik ben al zo'n 7 a 8 jaar vrijgezel en heb een aantal pogingen gewaagd voor de liefde zonder resultaat. Is er iemand die mij een duidelijke voorspelling kan geven op het gebied liefde en geluk?

Mijn naam is John-Ross'
Ik ben 33

Meer nodig laat het mij even weten aub.

Mvg John
Ingezonden:  18 Feb 2016 19:47
Helaas niet.
Jij bent de belangrijkste spil in het verhaal.
En ook al zouden de kaarten erg gunstig zijn, dan betekent het niet dat je kan blijven zitten.
Maak gebruik van datingsites, vrienden, hobby's, etc.
Soms duurt het gewoon een tijd om de ware te vinden.
Ingezonden:  20 Feb 2016 11:31
John, begeef je uit je comfort zone. Volg je passie in activiteiten die je graag doet, maar doe dit niet constant met een hechte club vrienden, sta juist open voor nieuwe contacten. Ben je namelijk met vrienden dan zullen andere niet gauw met jou een babbeltje maken omdat de drempel dan een stuk hoger is. Het is makkelijker om op 1 vreemde af te stappen dan op meerdere.

Het beste wat jij kan doen is op een groepsvakantie te gaan welke juist gericht is op vrijgezellen. Hier kan je heel makkelijk contacten leggen in een open omgeving en relaxte sfeer. Hou hierbij niet als doel voor ogen dat je een relatie wilt, dan is de kans groot dat je niet slaagt. Heb juist als doel voor ogen om leuke contacten te leggen, interesseer je in de mensen, man en vrouw, dat maakt het een stuk gezelliger en minder frustrerend als er niets uit komt. Lukt dit wel dan is dat een mooie bonus