»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Mijn vrouw - Toevalligheden
Ingezonden:  23 Feb 2016 16:59
Lieve allemaal,

Ik wil heel graag onderstaande met jullie delen. Eerlijk gezegd ben ik sceptisch als het gaat om signalen van een overledene, maar er zijn zoveel dingen gebeurt de afgelopen week dat ik daar toch enigszins aan twijfel. Misschien verbeeld ik mij dingen en wil ik juist heel graag contact hebben/houden en weten dat het goed met haar gaat, dan wel dat ik kan helpen met een verdere transitie. Ik hoor graag van jullie hoe jullie hier tegen aan kijken.

Weet dat ik in ieder geval afgelopen weekend het besluit genomen om een medium/paranormaal therapeut te raadplegen en heb ik een afspraak gemaakt.

Op dit moment is het ongeveer 2 weken geleden dat mijn vrouw door zelfdoding om het leven is gekomen. Ik mis haar verschrikkelijk en zou willen dat de tijd teruggedraaid kon worden. Ik realiseer me dat dat geen optie is. Mijn vrouw heeft het nodige in haar jonge leven mogen door staan, maar wist altijd positief hier mee om te gaan. Ze wilde met onze kinderen en mij oud worden.

Een jaar geleden is zij zich ziek gaan voelen en zijn meerdere onderzoeken bij haar gedaan om vast te stellen of er een fysieke oorzaak aan haar klachten ten grondslag lag. Het feit dat dit niet het geval was stelde haar niet gerust. Nu terugkijkend constateer ik dat ongeveer een half jaar geleden een "monster" bezit van haar heeft genomen en haar niet meer met rust heeft gelaten. Zij was overtuigd dat ze ernstig ziek was en dat ze daaraan zou komen te overlijden. Mijn vrouw heeft dan ook met de vervelende ervaringen, die zij in haar leven heeft meegemaakt, een besluit genomen dat onze kinderen en ik die zelfde lijdensweg niet hoeven te volgen. Uit liefde voor haar gezin heeft zij uiteindelijk het besluit genomen om haar leven te beëindigen.

Zoals gesteld zijn er na haar overlijden veel "toevalligheden" geweest, hierbij een aantal:

[LIST]
[*]De dag na haar overlijden voel ik, terwijl ik op "haar" plekje op de bank zit, een druppel vallen op mijn arm. Een paar uur later zit mijn jongste zoon op dezelfde plek en roept ineens dat hij een druppel op zijn arm voelt vallen. Er is niets te zien qua vocht of iets dergelijks..
[*]Tijdens de uitvaartdienst begint boven haar kist de led-verlichting te knipperen. Mijn vrouw en ik hebben dit in het verleden ook meegemaakt als we over haar overleden moeder spraken. Niet gauw daarna knipperde de verlichting in huis.
[*]Na de uitvaartdienst rijden we naar huis. Op het moment dat ik met mijn auto de openbare weg opdraai hoor ik uit de radio een muzieknummer waarvan ze leuk vond dat ik dit speelde op de piano. Dit nummer is niet meer in de top40 dus zou je niet zo maar verwachten
[*]In de middag na de uitvaart besluit ik naar de plek te gaan waar mijn vrouw is overleden, op de weg heen passeert een "lege" begrafenisauto op een plek waar je die niet verwacht, een willekeurige tijd later rijd ik terug naar huis en dezelfde begrafenisauto passeert me op dezelfde plek alleen in de andere richting
[*]2 dagen na de uitvaart start ik de computer thuis op. Ineens komt het geluid uit de computer van het nummer wat ik hoorde na de uitvaart. Ik heb het niet aangezet. Ik besluit het betreffende nummer op de piano voor haar te spelen en vraag haar of ze wil aangeven of ze het mooi vind. Een half uur later heb ik antwoord want tijdens het boodschappen doen komt het betreffende nummer uit de luidsprekers van de supermarkt. Ik loop terug naar huis en onderweg passeert een "lege" begrafenisauto me
[*]Die avond verteld me jongste zoon dat hij eigenlijk niet meer naar school wil. Omdat hij niet de echte reden vermeld verhef ik mijn stem. Alle lampen gaan uit en aan in huis, alsof mijn vrouw mij wil vertellen dat ze het er niet mee eens is....
[*]Afgelopen donderdag ga ik nog een keer bij de plek langs waar mijn vrouw is overleden, ik spreek daar uit dat ze zich nergens schuldig over hoeft te voelen. Ik stap in de auto en uit de speakers van de radio speelt Phil Collins - Something happened on the way to heaven ("How many times must I say I'm sorry"). Met een traan en lach rijd ik naar huis en zeg dat als ik nu weer een lege begrafenisauto tegenkom..... Het nummer is afgelopen en in de verte zie ik een lege begrafenisauto aankomen rijden...
[*]Afgelopen weekend vraag ik mijn vrouw of ze in mijn dromen wil komen. Zaterdag: Vanaf 4:30 uur tot 6:30 uur doet ze dit, echter herken ik haar aan haar silhouet, haar gezicht is niet te zien ("uit schaamte?") en voel dat ze om me heen hangt, alsof ze me wil troosten
[*]Zondagochtend zie ik dat de led-verlichting in de kamer van mijn oudste zoon aan staat. Aangezien ik die avond daarvoor alle lichten heb uitgedaan en 's nachts naar het toilet ben geweest weet ik zeker dat de verlichting niet aan stond. Ik probeer de verlichting tot 5-maal toe uit te zetten, maar telkens schiet deze weer aan.
[*]Gisteren contact opgenomen met een medium/paranormaal therapeut. Na mijn verhaal vertelt te hebben, kan ik op korte termijn langskomen. Een verzoek is om vandaag al een foto van mijn vrouw en die van mij langs te brengen. Ik print de foto's en constateer dat die van mijn vrouw perfect zijn afgedrukt, die van mij is erg donker en net zichtbaar. De inkt is niet op....
[*]Ook bij vrienden/familie zijn er toevalligheden:
[*]Op de dag van de uitvaart gaan 3 vriendinnen naar het strand om mijn vrouw te herdenken. Ze nemen een bosje bloemen mee en gooien de bloemen een-voor-een in de zee. Na een stukje te zijn doorgelopen, lopen ze terug langs de plek waar ze de bloemen in zee hebben gegooid. Alle bloemen liggen weer bij elkaar, waarna de vriendinnen deze weer oprapen. Een van de vriendinnen zegt dat mijn vrouw geen bloemen bij de uitvaart wilde hebben en deze heeft teruggegeven. Het begint te regenen en de vriendinnen moeten schuilen in een strandtent. Ze vragen een glas water om de bloemen in te zetten. Op het moment dat de bloemen in het water staan, stopt het met regenenen en is grote regenboog te zien boven de zee. De vriendinnen zijn erg onder de indruk.
[*]Een familielid meldt dat ze de rouwkaart van mijn vrouw naast een vaasje met tulpjes heeft gezet. De tulpjes zijn binnen een halve dag gaan hangen, waarbij gedacht wordt dat er geen water in het vaasje is gedaan. Er zit voldoende water in het vaasje en de rouwkaart wordt op een andere plek gelegd. De tulpjes staan binnen een paar uur weer recht in het vaasje. Op de plek waar nu de rouwkaart ligt staan 2 identieke vaasjes met bloemen. Een van de vaasjes raakt de kaart aan en in de middag zijn er bloemen in dat vaasje gaan hangen.....[/LIST]
Ingezonden:  23 Feb 2016 23:58
Beste Fronty,

Allereerst gecondoleerd, ik moet mij niet bedenken dat mij dit zou overkomen.

Veel van deze ervaringen komen inderdaad van je vrouw, helaas ook een paar zijn puur toeval omdat je er nu juist op let. Zoals het horen van bepaalde nummers. Wat zeker niet betekend dat jou vrouw op dat moment niet bij je is, echter hebben jij en je vrouw heel veel nummers met elk een andere betekenis. Zoals ook ik en mijn vrouw. Dat van de lampen en muziek welke start zodra jij je PC opstart kunnen wel door je vrouw komen.

Sterkte al met al, ze is bij je


~Psy
Ingezonden:  24 Feb 2016 10:36
Hallo Fronty,

ten eerste gecondoleerd.
Het is nooit leuk om afscheid van een geliefde te moeten nemen.

Weet je, menig persoon zou graag jouw ervaringen willen hebben dat er meer is en onze geliefden contact met ons hebben terwijl ze er niet meer fysiek zijn, en jij hebt ze. Waarom twijfelen?
Waarom durf je niet te vertrouwen op je gevoel?

Er is al zoveel bewijs dat er meer is dan we vermoeden, ook al is iemand er niet fysiek meer.
Praat tegen haar, ze hoort je, en geeft op haar manier antwoord.

Dat je haar gezicht nog niet zag, kan ook te maken hebben met dat jij nog twijfelt aan jezelf.
Ingezonden:  24 Feb 2016 10:54
Hallo Psylor en Roosmarie

Dank jullie wel voor jullie reacties. Al die ervaringen van de afgelopen dagen geven mij ook steun en dat voelt goed. Ik heb dit tot nu toe nog nooit in mijn leven meegemaakt, ieder geval niet zo bewust als nu en waarschijnlijk veroorzaakt dat mijn twijfel.

Echter zijn er zoveel signalen dat ik daar wat mee moet doen. Onder andere door dit te delen met jullie en de hulp in te schakelen van een paranormaal therapeut. Mochten jullie guidance oid kunnen geven, dan sta ik daar zeker voor open.

Ik praat tegen haar en hoop op een reactie....
Ingezonden:  24 Feb 2016 16:56
Allemaal heel mooi en normaal.

Maar, schamen doen en hoeven overledenen niet meer.
Ga niet aan haar "trekken"'
Laat haar het eerste jaar met rust.
Daarna komt ze van zelf wel weer ""langs"'

Nog een vraag, was haar lievelings kleur geel?
(want dat zie ik nu)

Gr Joppo
Ingezonden:  24 Feb 2016 17:38
Dag Joppo,

Dank je wel voor je reactie. Schamen is ook het laatste wat ik zou willen dat ze doet. Wat mij betreft is er geen noodzaak voor excuses of iets dergelijks en fijn om te horen dat ze dat dan ook niet doet.

Ik wil verre aan haar trekken, als iemand nu een goed hiernamaals verdiend is zij het wel. Het overleg met de paranormaal therapeut is wat mij betreft tevens op gericht om haar te helpen hierbij (als dat nodig zou moeten zijn). Begrijp me goed, zij is en blijft mijn zielenmaatje en ik zou er alles aan doen om er voor te zorgen dat ze het goed heeft en verder kan gaan.

Wat betreft de kleur: Geel is niet haar lievelingskleur.
Ingezonden:  25 Feb 2016 06:31
Ze heeft engelen om zich heen die haar hierbij helpen. Maar vaak blijven overledenen nog een tijd bij hun naasten vanwege het verdriet die hun hebben.

Veel overledenen worden begeleider van iemand. Het zou zo kunnen dat zij jou wil helpen op jouw weg.

Maar inderdaad, ze mag eerst even bijtanken in de hemel, tijd bestaat daar niet, dan kan ze nog beter helpen, maar het kan ook zijn dat ze anders kiest. Dat ligt bij haar (en haar begeleiders)

Ondertussen kan jij er ook aan werken om alles een plek te geven, want ook bij jou, en jullie kinderen, is het leven overhoop getrokken.
Ingezonden:  25 Feb 2016 08:46
Zoek eens naar een gele enveloppe/mapje in huis.
Gr Joppo
Ingezonden:  25 Feb 2016 10:12
Beste Joppo,

Ik heb het huis doorzocht, maar kan geen gele enveloppe of mapje vinden die een associatie bij me oproept.  Ben je in staat om iets specifieker te zijn?
Ingezonden:  25 Feb 2016 11:05
Zij laat mij telkens weer een gele postauto zien met een gele grote envelop.

(geel is de kleur van post/berichten/overbrenging)

Men gebruikt aan de gene zijde een soort van symboliekentaal.
(Vergelijk het met droom ,astrologie, kaart symbolieken)

Bv , stel dat haar vriendin der naam  mevr Geel  is.
Of iemand een gele auto heeft, dat is dat een verwijzing naar die persoon.

Ander voorbeeld, stel je noemt je schoonmoeder ouwe taart dat laat ze een oude taart zien (in droom of beelden)
Of oude doos , dan is de doos die je "'ziet"' een symboliek schoonmoeder.

Ik zelf vraag nooit iets, maar wacht of ze vanzelf iets willen mededelen.

Maar, zoals ik eerder schreef, en is nog erg vroeg.
Vergelijk het overlijden met een geboorte, die pasgeborene
kan zich ook niet meteen communiceren.

Mvg Joppo
Ingezonden:  25 Feb 2016 11:59
Dank je wel. Ik begrijp nu de betekenis van de kleur geel, maar kan er nog niets mee op dit moment. Ik bedoel dit niet onaardig, maar weet je zeker dat je contact hebt met mijn vrouw en niet met een ander?
Ingezonden:  25 Feb 2016 22:25
Ik doe dit al 35 jaar.
Het zou de eerste keer zijn als het bericht van een ander afkomt.
(Kan natuurlijk wel voorkomen als de vragen partij niet eerlijk is. Hebben ze Ogilvie wel een geflikt.)Mvg Joppo
Ingezonden:  25 Feb 2016 22:54
Beste Joppo,

Ik hoop dat je begrijpt dat ik het goed bedoel. Voor mij is dit allemaal nieuw. Ik heb vandaag van alles bedacht omtrent de gele enveloppe/map maar heb nog niets gevonden waar ik iets mee kan. Zelfs op haar mobiele telefoon het geel gekleurde berichtenmapje bekeken....

Ik stel je hulp meer dan op prijs. Mocht je meer berichten van haar ontvangen......
Ingezonden:  27 Feb 2016 09:37
Kreeg al een paar keer het woord ""broer"' door.
Hoeft niet perse om broer te gaan kan ook iemand zijn wiens naam broer is.

Gr
Joppo
Ingezonden:  27 Feb 2016 09:49
Broer kan wel in dit geval. Haar broer gaat een moeilijke periode door op dit moment, maar uit gesprek vanochtend met hem lijkt het de goede kant op te gaan.
Ingezonden:  27 Feb 2016 15:38
Ik vermoed toch dat, als broer hersteld is, hij belangrijke
informatie voor u heeft.

Geef hem de tijd.

Groeten
Joppo
Ingezonden:  28 Feb 2016 13:50
Ik ben benieuwd. Joppo, heel veel dank! Mocht je nog iets anders vernemen wil je het me dan laten weten?