»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  06 Mrt 2016 09:04
Hallo Allemaal,

Ik heb een ex van 10 jaar geleden hij vertelde mij dat hij nog gevoelens voor mij heeft etc, dat hij wilde dat hij met mij getrouwd was, Nu heeft hij mij in een keer chat op de blok. En heb hem nog wel als vriend op fb wat is er met hem aan de hand??

het doet mij pijn, ik wil hem zo graag helpen.
wat heb ik fout gedaan.

groetjes Denise
Ingezonden:  06 Mrt 2016 10:39
niemand?
Ingezonden:  06 Mrt 2016 11:32
Een ex zal in de meeste gevallen altijd een speciale plek hebben.
Toch is het niet voor niks een ex.
Als het de bedoeling is dat jullie bij elkaar komen gebeurt dat wel, maar ga medelijden niet omzetten in de verkeerde gevoelens.
Jij hebt hoe leven hij die van hem. Jij hebt jouw keuzes, hij die van hem, die kan je niet voor een andere maken.
Ingezonden:  06 Mrt 2016 11:34
En het is hier een rustig forum, dus vaak heb je pas dagen later respons, en niet anderhalf uur later.
Ingezonden:  06 Mrt 2016 11:44
ja oke sorry dat ik geen geduld had,

bedankt voor je reactie,

hoe bedoel je medelijden omzetten in de verkeerde gevoelens?
Ingezonden:  06 Mrt 2016 11:46
Medelijden en liefde.
Ingezonden:  06 Mrt 2016 11:57
Denise

Was net bezig met reageren, maar kreeg mijn tekst niet weg met vele onderbrekingen van apps en berichten. Ik vermoed dat Roosmarie al schreef hetgeen ik dacht.
Elk mens heeft wel eens een identiteitscrisis, we leren allemaal uit onze fouten, het lijkt cliché maar is zo, fouten maken om er nadien sterker uit te komen, met jezelf de vraag te stellen "wat liep er mis in jullie relatie "kom je al een heel eindje. Dat zijn zaken die je best zelf invult, dat kan niemand anders voor je. Mocht jullie pad weer kruisen, leer dan uit het vorige. soms krijgen we herkansingen, niet altijd. Wens je veel geluk.
Nog een prettige zondag!
Ingezonden:  06 Mrt 2016 12:22
Ik weet niet hoe jullie beide relationele situaties zijn op het moment. Maar het kan goed zijn dat hij op het moment dat hij dat tegen jou zei op een rot plek in zijn huidige relatie zat. Dat hij zijn leven ging reflecteren en zulke ideeën bij hem opkwamen. Het moet jou daar alleen niet mee opzadelen.

Zoals Roos ook al zij, hij is niet voor niets je ex, hou dat heel goed in je achterhoofd voordat jij je ergens instort. Mensen veranderen lang niet zo makkelijk als dat we wel eens geneigd zijn te geloven. Dus ook zoals Roos zei, zet je medelijden voor hem niet om in liefde. Het is zeker niet ondenkbaar dat jij daarmee jezelf veel pijn kan bezorgen.
Ingezonden:  08 Mrt 2016 15:03
bedankt voor jullie reactie's.
hij heeft mij nu ook gewist, ik begrijp niet waarom en wat ik verkeerd heb gedaan
Ingezonden:  17 Mrt 2016 18:55
laat het los en richt je lekker op jezel`f!
Ingezonden:  17 Mrt 2016 19:02
Beste Denise,
Ik heb geen goed gevoel bij het bericht van je ex. Wat ik voel is dat hij op dit moment erg in de knoop zit met zichzelf en zijn relatie. Laat jou geluk niet van hem afhangen, want hij gaat dit weer misbruiken. Kies voor je eigen geluk en probeer hem los te laten.
Lieve groeten iefke