»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Waarzeggers / Foto lezen/ contact overleden partner
Ingezonden:  26 Mrt 2016 17:21
Hallo,
Is er mss iemand die de foto van mijn overleden partner zou kunnen of willen lezen. Hij is gestorven door zelfdoding. Ik zit met zoveel vragen waar ik nooit antwoord op zal krijgen. Maar zou zo graag iets horen waardoor ik wee't dat het " goed" met hem gaat.
Esther
Ingezonden:  02 Apr 2016 08:31
Hoi Esther,
Ik wil even zeggen dat ik het vreselijk voor je vind, je heb er veel verdriet van.
Je moet de dode in deze fase nog laten rusten (het is nog te recent)
Ik snap dat je veel vragen heb en ik wil best zijn foto lezen maar dit zal dan denk ik meer over zijn 'levende' periode zijn en ik weet niet of ik daarmee je vragen kan beantwoorden!

Veel sterkte,
Dees
Ingezonden:  07 Apr 2016 05:22
Veel sterkte met het verlies.


Ik wil wel kijken, maar ik weet van te voren niet wat ik doorkrijgt. Of het uit de tijd was dat hij leefde of daarna. Het kan zijn dat ik niks doorkrijgt.
Ingezonden:  29 Mei 2016 18:32
Beste Ester,

Ik pretendeer niets en ook niet dat ik foto's kan lezen al ervaart iedereen denk ik wel spontaan wel eens wat bij het zien van een foto.
Ik voel iets alleen bij je vraag en ik zie het vaag.
Ik heb niet echt het idee dat de overleden zich nou zo heel gelukkig voelt.Het voelt een beetje teleurgesteld. Maar ik denk wat je zelf voelt een teken is dat je het niet fout voelt en misschien zoek je erkenning daarvoor.
Het ziet er een beetje hopeloos uit zo van ik weet niet wat te doen of wat stil of gelijk stil staand water. Of iets blijft hangen, niet opgelost is.

Sta open voor vermoedens die waar kunnen zijn.

In de wereld kunnen we niet over alles praten en veel is ook prive of taboe.

Ik denk alleen dat je het goed voelt. Dat het nog niet helemaal vredig is en iets blijft hangen.

Een soort stilte.

Je vraag is zo mooi want ik heb het idee dat het van je partner komt namelijk het laten voelen of lijken dat het goed is en vredig zoals je zelf vraagt wil je bevestiging dat het hem goed gaat. Ik zie een rode bloem of roos voor op zijn graf als ook teken van hem dat hem gerust zou kunnen stellen. Het zal wel een symbool ergens voor zijn. Dat zou dus kunnen helpen bij je gemoedstoestand dus ook idem dito die van hem.

Ik wil er verder niet op in gaan maar kan het ook niet laten toch te reageren. Maar ik wens je heel veel succes met je gemoeds toestand.
Ingezonden:  30 Mei 2016 17:23
Beste Kimmie

Dank je wel voor je reactie.
Zou je me het een beetje verder kunnen uitleggen?

Esther
Ingezonden:  31 Mei 2016 18:38
Beset Esther,

Ik kan verder niet echt wat zeggen. Ik zie alleen een soort foto in de kleur beige echt zo van voor of tijdens de oorlog toen die foto camara's zeg maar nog geen kleur hebben. En hier van raak ik in de war. Ik zie een vrij jonge man uit die tijd voor die tijd nog jongo op een foto. Waarom weet ik niet alleen dat ik hetzelfde blijf zien en het zelfde beeld terug komt. Een vrij rustige jonge man misschien in soldaten kleren of gewoon kleren uit die tijd maar het lijkt op een soort soldaten kleren en een soort hoed maar geen helm van een soort materiaal of dat beeld gaat weg. Iets wat krullend of golven in de haar. maar dus totaal geen kleur. Het lijkt op een oude foto wat ik zie. Ik weet niet wat ik daar mee aan moet en heb verder geen idee wat het betekent. Het is best een mooie jongen om te zien maar misschien een beetje triest of verdrietig en verder een heel stil of naar binnen gekeerd typ zeg maar. En heel rustig. En meer zie ik niet. Wij hadden thuis ook wel van dat kleur foto's maar die waren bijv. van de  ouders van onze ouders. Ik denk dat je aan die tijd moet denken waar ik het over heb. Kijk maar of je er iets mee kan want meer kan ik er echt niet over zeggen. Of later wel of meer beelden los komen kan ik niet zeggen.