»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Re├»ncarnatie / Is het waar of is het niet waar?
Ingezonden:  29 Mei 2016 19:14
Hallo,

Ik heb raad nodig op dit gebied. Ik voel een soort verdriet bij wat lijkt op het zien van iets uit een vorig leven waar ik dan zie mezelf als man in een vliegtuig richting Japan hoogstwaarschijnlijk komend uit Amerika of ik dus een Amerikaan ben tijdens de tweede wereld oorlog. Ik voel heftig verdriet bij dat beeld. Is dit een teken dat ik dat zelf ben of kan het ook een beeld zijn van een ander dat ik dan zie.

Ik zag ooit vreemd genoeg een vergelijkbaar verhaal van een jonge jongen die zijn levensverhaal beschreef in Amerika wat er erg veel op leek.

De vraag is wat moet ik er mee dat ik dat beeld zie en dat verdriet voel. Wat kan ik daar eventueel mee. Is iemand die hier iets bij voelt. Ik voel me steeds want door dat verdriet wat ik voel kan ik dat zelf dus niet omdat het te emotioneel is want dat vliegtuig storte dus neer de zee in zeg maar , dat ik als ik verder kijk me zelf een trap af zie lopen en voor een soort zwarte donkere ingang sta en niet verder durf te kijken of je dus in een soort kelder komt en net of als je daar bent een soort kan reizen naar een ander deel van wereld een soort tijd reizen of door de tijd om emoties te verwerken.

In wezen blijft dit beeld dus hangen en ik weet niet wat ik er mee moet eerlijk gezegt en of ik daardoor problemen in mijn heden ten dage leven heb. In wezen altijd een soort verdriet voel of gewoon verdrietig ben en zit met een onverwerkt verdriet.

Ik praat hier overigens niet echt graag over omdat ik een beetje misselijk wordt. Omdat het dus te veel pijn doet ook in mijn hoofd. Maar ik zou zo graag willen weten of het waar is of niet. Of ervaar ik een ervaring van een ander en voel ik misschien de pijn en verdriet van een ander.
Ingezonden:  12 Jun 2016 18:23
Kimmie,

Erg vervelend dat je hier last van hebt, dit kan inderdaad een echo van een vorig leven geweest zijn. Het is nooit de bedoeling dat je dit in een nieuw leven weet, je kan er namelijk niets mee. Veel van deze beelden kunnen namelijk sterk verdraaid zijn omdat het sluimerende herinneringen zijn.

Ik weet dat het lastig is, maar het beste is om dit gewoon te vergeten. Zelfs als kan je veel zaken traceren, je hebt er niets aan in dit leven, het zal je niets brengen dan verdriet en meer vragen en onzekerheden.

Als het niet lukt deze herinnering te vergeten, accepteer deze dan maar doe er verder niets mee.

Sterkte,
~Psy
Ingezonden:  04 Okt 2017 19:13
Hallo vergeten is volgens mij niet de beste optie. Het komt niet voor niks vaker bij je binnen. Je hebt iets te verwerken en dat kan zijn dat in je vorige leven dat je iets hebt meegemaakt dat dient opgeruimd te worden. Zelf heb ik ook veel van mijn vorige levens moeten opruimen dus het is voor mij zieker waar dat je vorige levens hebt gehad. Om dit op te lossen ga je rustig zitten en of miditeren en ga terug naar dat moment. probeer niet bang te zijn maar ga de gebeurtenissen positief veranderen. Waarschijnlijk voel je je schuldig over wat je hebt gedaan in die oorlog. Zie te tegenstander in de meditatie en bied je excuses aan en zeg dat je dit niet meer zult doen en alleen in licht en liefde zult handelen. Je Zult merken dat op de duur je  je beter gaat voelen.
Ingezonden:  29 Okt 2017 13:54
Het hangt zeker sterk af van de type herinnering, echter dient het verwerken te gebeuren op het moment tussen de levens in. Als je hier niet volledig in slaagt kan je het meenemen, dit gebeurd echter zelden tot nooit. Een nieuw leven staat namelijk in het kader van nieuwe lessen, deze mogen niet door oude lessen verhindert worden. Als een les in een vorig leven niet goed geleerd is dan zal die dit of volgend leven opnieuw terug komen om alsnog te leren.

In geval van tegenstanders, wat ik persoonlijk niet niet eerder meegemaakt of van gehoord heb, kan het wel zaak zijn alles goed af te ronden. Met name als die entiteiten nog geen vrede gevonden hebben en jij wel al.