»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  09 Sep 2016 16:35
Hallo,

Ik zie steeds vaker vormen van engelen en draken in wolken.

Nu werd net mijn aandacht ook weer naar de lucht getrokken en heb er deze foto van gemaakt waarop ik duidelijk 2 draken zie 1 misschien iets minder duidelijk als de ander maar toch.

Nu heb ik al zitten zoeken en weet ik dat ze zich zomaar kunnen laten zien of een boodschap kunnen hebben of met je willen werken.

Maar hoe kom je daar achter?

Ingezonden:  09 Sep 2016 16:36
http://i1308.photobucket.com/albums/s614/Manuela1988/Mobile%20Uploads/20160909_170016_zps9kpvrkrc.jpg
Ingezonden:  09 Sep 2016 17:24
draken komen vanzelf op je pad als je eraan toe bent. je kunt het niet forceren. ze zijn heel krachtig en helpen je op allerlei manieren.
Je kunt het gewoon aan ze vragen waar ze jou mee kunnen helpen.
Ingezonden:  09 Sep 2016 18:09
Dat las ik ook inderdaad.
Is nu al de 4de keer in 3 weken tijd dat ik ze op die manier zie. Dus vandaar dat ik me wel afvraag wat ze nu van mij willen.
zal straks eens een gesprek beginnen als de kids op bed liggen
Ingezonden:  22 Sep 2016 19:49
Hey,

Ik heb echt even samen met m'n vrouw naar de foto zitten kijken, maar we kunnen er geen draak in vinden. Haar had ik ook laten zoeken zonder dat ze wist waarnaar, om te voorkomen dat je bevooroordeeld bent.

Het zicht van mensen is bijzonder, of eigenlijk de hersenen. Het kan in onmogelijke vormen gezichten en beeltenissen herkennen. Iets heeft met jou dit voor draken getriggert, misschien wel juist om je op het pad te zetten om draken te zoeken.

Als ik jou nu zeg dat je goed op moet letten of jij de komende dagen het getal 9 ziet (even random gepakt), dan ga je hier onbewust op letten. Zodra jij het getal 9 ergens ziet denk jij dan "he, een negen". Dit doe je niet echt met andere getallen waardoor het lijkt alsof jij in ene heel veel negens ziet. In wezen zie je gigantisch veel getallen, beelden en woorden per dag, je hersenen zijn zo geweldig dat die het automatisch allemaal wegfilteren, behalve dan de informatie welke jij wel nodig hebt. Doordat jij dan denkt die 9 nodig te hebben gaan ze in ene allemaal opvallen, terwijl je er eigenlijk niet meer ziet als dat je dat normaal zou doen.

Zit het dan allemaal tussen je oren? Nee, ik heb vaak genoeg gemerkt dat er altijd een reden is waarom je in ene aan zaken wordt herinnerd. Maar door dit in m'n achterhoofd te houden probeer ik wel te voorkomen dat ik mezelf voor de gek aan het houden ben.

Succes met het vinden van je draken, als je ze niet al hebt kunnen contacteren


~Psy
Ingezonden:  24 Sep 2016 13:55
Hey psylor

Dankjewel. Af en toe kom ik cijfers tegen die mij ineens heel erg trekken. Van de week 234 opgezocht en klopte precies bij dat moment.

Gister zat ik in de auto en een lucht vol mooie wolken. Ik zag vanalles. Van gezichten van mensen tot engelen en dieren en ook weer meerdere draken. Helaas was mijn telefoon leeg dus kon geen foto's maken.

Ik heb nog niet bewust contact kunnen maken.
Wel werd ik erg naar een webinar getrokken van een vrouw die opleidingen geeft en in die webinar werd ook gesproken over meerdere draken. Specifiek de licht draak, groene draak en kristal draak waar je mee leert werken bij haar opleiding. Helaas laat mijn banksaldo dat niet toe maar vond het wel heel toevallig dat dat precies daar ter spraken kwam.

Op de foto zit de draak rechtsbovenin bij die boom die keek mij recht aan op dat moment maar tot nu toe ziet niemand hem alleen 1 vriendin van mij
Ingezonden:  26 Sep 2016 17:47
Net zit ik te mediteren en er kwam ineens een draak voorbij.
Een paarse draak.
Ondanks de geleide meditatie trok de draak zo mijn aandacht dat ik de vrouw die vrolijke doorpraten niet eens meer hoorde.

Toen ik ging opzoeken waarvoor de paarse draak staat paste dit precies bij wat ik nu nodig heb.
Maar verder heb ik nog geen contact gehad dat ik antwoord gekregen heb op vragen die is ze gestuurd heb.

Hoe kan je dan met hun energie werken? Of gaat dat vanzelf als ze je opzoeken?
Ingezonden:  30 Sep 2016 09:24
Draken kan je vaak in de wolken inderdaad zien (en dan dus op foto's). En ook ik geloof dat bepaalde cijferreeksen die opvallen betekenissen hebben. Hebben mij vaak genoeg duidelijk antwoord gegeven op soms vreemde dingen. bijvoorbeeld met een parkietenkweker, dat ik daar geen vogel zou vinden, terwijl een andere reeks in beeld kwam bij een andere parkietenkweker.

Maar ik geef Psylor ook gelijk, niet altijd alles heeft een reden. Het filteren hiervan is ook belangrijk.

Meestal werken de draken met jou, of samen met jou. Alles op zijn tijd. soms duurt het even voor de volgende stap.
Ingezonden:  30 Sep 2016 12:23
Dankjewel.

Ik heb op het moment 1 cijferreeks die al 3x in 1 week is terug gekomen terwijl ik diep in gedachten zat over hetzelfde onderwerp. Dus die kan ik niet negeren.

Verder geloof ik ook wel dat niet alles een betenis heeft wat je ziet. Als je gaat gelivendat elk nummer wat je ziet iets betekend dan word je gek.

Gister tijdens het mediteren wat die paarse draak er weer.
Ben benieuwd laat het maar op me af komen. Als het zo moet zijn dan kom ik er nog wel achter waarom
Ingezonden:  02 Feb 2017 16:38
Even een updatetje.

Ik heb het los gelaten en ineens uit het niks vorige week was daar een draak die met mij wil samenwerken!
Hoe gaaf.. een mooie witte kristalijnen draak.

Mijn geduld is nu al beloond.
Ingezonden:  02 Feb 2017 21:44
Gaaf
Ingezonden:  18 Feb 2023 23:50
Ik heb eens een draak gezien, helemaal van goud licht, stralend, zoiets te mogen zien laat geen twijfel mogelijk...het is een wonder op zich