»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Chakra's en Aura's / Missen van de schildklier
Ingezonden:  16 Dec 2016 13:42
Hallo allemaal,

Ik ben afgelopen jaar meerdere keren geopereerd aan mijn schildklier, denk dat iedereen het wel weet maar de schildklier zit in je hals.
Nu is mijn vraag: heeft het verwijderen van de schildklier invloed op je spirituele ontwikkeling. Hij zit in je hals en als ik het goed heb is je hals/schildklier je vijfde chakra.

Wie kan mij hier meer over vertellen.

Ik was een aantal jaren geleden best wel bezig met spiritualiteit/het paranormale, maar sinds ik ziek ben geworden is mijn gevoel wat dat betreft echt erg laag geworden.

Ik moet me nu echt inspannen en super concentreren op iemand 'te lezen' terwijl dat voorheen gewoon vanaf de eerste ontmoeting een beeld had van iemand.

Ik weet dat ziek zijn en je spirituele gave gebruiken vaak niet goed samen gaan maar wat kan ik doen om dat weer op een hoger level te krijgen.

Dus nogmaals jullie advies.

Mvrgr.

Rudy
Ingezonden:  18 Dec 2016 08:18
Nee, je pijnappel zou mogelijk een ander verhaal zijn.
Medicatie zorgt ook dat je energie omlaag gaat, waardoor je minder open staat.
Een blinde krijgt ook dat de andere zintuigen sterker worden. Dus ik zou mij niet veel zorgen maken dat het verdwijnt hoor!
Ingezonden:  18 Dec 2016 13:24
Hallo Roosmarie,

Dank je wel voor je bericht.
Ik ben weer wat gerust gesteld.
Ik hoop dat ik snel weer wat meer energie mag ontvangen en mijn intuïtiviteit weer kan worden dat ik er ook weer echt op kan vertrouwen.

Mvrgr.

Rudy
Ingezonden:  20 Dec 2016 12:14
Ik wens jou veel beterschap toe en een voorspoedig herstel!