»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Wat doen jullie om energetisch goed in je velletje te zitten?
Ingezonden:  19 Dec 2016 23:17
Ik zit de laatste dagen iets minder goed in mijn vel. Als ik vroeger minder goed in mijn velletje zat, ging ik vaak wandelingen maken in het bos in mijn eentje. Dan zette ik een koptelefoon op met heerlijk 'zweverige' muziek :-). Ik ging dan halverwege mijn tocht op een bankje mediteren. Nu ik voor de liefde ben verhuist naar noord-holland, mis ik de natuur. Er zijn geen bossen of natuurplekken in de buurt waar je een mooie wandeling kan maken.

Ik ben erg benieuwd wat jullie doen om weer energetisch goed in je velletje te zitten? Alle tips zijn welkom!
Ingezonden:  20 Dec 2016 12:10
poeh, lastig, want soms helpt het een en soms het ander.
De zon, kristallen, even er helemaal tussenuit zijn, de andere keer weer onder de mensen.
Op het moment zijn de energieën ook laag, waardoor meer mensen slecht slapen en moe zijn, toch zijn de lagen ook dun waardoor contact gemakkelijker gaat.
Het blijft een zoektocht, net waar je je lekker bij voelt
Ingezonden:  24 Dec 2016 16:01
Het is inderdaad lastig je eigen op te laden als je ver weg van je "zen" plek bent. Wat ik dan meestal doe als ik dit niet in de buurt kan vinden is op een rustige plek mediteren en mezelf dan metaal naar die plek verplaatsen, voor mij werkt dit vaak als goed alternatief
Ingezonden:  27 Dec 2016 02:52
Bedankt voor jullie tips!

Ik hoorde van een goede vriend dat vorige week de langste nacht was waardoor de energieën inderdaad erg laag stonden.

Moet zeggen dat ik al iets beter in mijn vel zit. Inmiddels weer gestart met mediteren.:-)
Ingezonden:  27 Dec 2016 22:34
Top
Ingezonden:  19 Apr 2017 20:31
Ik heb op YouTube een hele lijst gemaakt met liedjes die ik mooi vind. Als ik dan ga slapen merk ik dan dat alles lichter word en dus beter ga voelen.

Mediteren help natuurlijk ook je hebt op YouTube verschillende geleide Meditaties die je ook kunnen helpen. Bijv. Aarden of Engelen meditaties.
Ingezonden:  22 Apr 2017 16:12
Goeie tip
Ingezonden:  04 Okt 2017 18:55
graag gedaan, ik heb op spotify een lijst gemaakt daarvoor het heet SpiritAwaken. Deze tracks die mijn frequentie verhogen
Ingezonden:  29 Okt 2017 13:18
Ik neig dan toch naar de "genre" epic music, lekker opzwepend maar heeft toch iets rustigs.
Ingezonden:  04 Nov 2017 02:52
Het maakt niet uit welke muziek je mooi vindt. Als je er maar een positieve emotie bij krijgt. Zo kun je werken aan je aura of schild. Dit doe ik namelijk altijd als ik muziek luister. Er zijn genoeg energie vampieren hier op aarde en als je er gevoelig voor bent is het belangrijk aan je schild te werken.