»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Voodoo priester gezocht
Ingezonden:  06 Mrt 2017 10:39
Wie kan mij helpen aan een goede voodoo-priester?

Mijn verhaal in het kort:

Ik ben al 8 jaar super gelukkig met mijn man. Dat geluk is 'n jaar geleden dan ook bezegeld met de geboorte van onze zoon.
Sinds de geboorte van ons kind is m'n man nog zorgzamer dan dat hij al was voor mij. Helaas zien mensen uit onze directe omgeving dit ook en begin ik steeds meer te merken dat er jaloezie en afgunst bijkomt kijken. Het is zelfs zo erg dat als mijn man even een bakje koffie is gaan drinken bij die bepaalde persoon dat wanneer hij thuis komt gehersenspoeld lijkt te zijn. Om de kleinste dingen probeert hij ruzie te maken en merk ik ook dat hij letterlijk de woorden van die bepaalde persoon gebruikt (in het verleden heb ik een discussie gehad met die persoon en toen zijn letterlijk die woorden ook gebruikt).
Ik heb heel erg het idee dat hij tegen mij wordt opgezet, alsof er een spelletje gaande is en hij als pionnetje wordt gebruikt.
Mijn gevoel is dan ook bevestigd doordat er in mijn gezicht van alles gezegd worden in positieve zin maar na het controleren van zijn telefoon ben ik erachter gekomen dat deze persoon mij dus helemaal onderuit haalt bij m'n man (m'n onderbuikgevoel was hierbij bevestigd).
Confrontatie aangaan met m'n man heeft geen zin meer, dat heeft al tot zoveel ruzie geleid waardoor we bijna uit elkaar zijn gegaan (en dat is ook waar die persoon op uit is).
Ik ken m'n man al zo lang en zo goed, hij is zo erg veranderd waardoor ik steeds meer het gevoel krijg dat hier meer aan de hand is. Dit is dan ook de reden dat ik graag langs een priester wil gaan om erachter te komen of er daadwerkelijk voodoo is gebruikt of iets anders wat onze huwelijk probeert kapot te maken.
Wij bevinden ons binnen de Surinaamse cultuur en deze staat bekend om zijn voodoo-gebruiken (en nee, ik bedoel niet alle Surinamers).

Ik heb geprobeerd om m'n verhaal kort en duidelijk te beschrijven, maar dat is vrij lastig na alles wat er is gebeurd.

Hopelijk kan iemand mij helpen om weer m'n oude man terug te krijgen, alvast bedankt!
Ingezonden:  07 Mrt 2017 10:33
Ik vrees dat op dit forum de kans klein is dat je op korte termijn geholpen kan worden hierbij. Het forum is vrij rustig. Ik wens je dan ook veel succes.