Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Voorstellen / Hallo ik ben Gre en ik zoek info over...............
Ingezonden:  23 Mrt 2017 21:57
Hallo allen,

Even mezelf hier kort voorstellen.
Mijn naam is Gre, 44, woonachtig in Belgi├ź.
Moeder van een prachtige zoon van 17 en afkomstig uit Nederland.

Ben hier op het forum terecht gekomen omdat ik op zoek ben naar informatie over tweelingzielen en/of karmische relaties........ en ook wil ik wat meer info over bijvoorbeeld 'karmische afwerkingen'.

Zelf ben ik heldervoelend. Ik genees, ik pendel, ik werk met kaarten soms....... geesten.......... nouja, ik zit hier niet om mezelf te 'verkopen', ik wil dus graag meer info over hetgeen hier boven staat. Zelf kom ik al een heel eind....... maar een beetje gepaste hulp stuurt me uiteindelijk hopelijk in de juiste denkrichting. Mijn gevoel zegt iets, maar kan het nu voor het eerst in mijn leven niet goed plaatsen.

Wie me helpt ben ik uiteraard dankbaar. Wederdienst verzekerd

Warme groetjes,
Gre x
Ingezonden:  24 Mrt 2017 13:55
Hallo Gre, welkom!

Ik kan er wel wat over vertellen, maar heb ook geleerd dat het er soms gewoon is, en er gewoon geen naam op moeten plakken maar er gewoon moeten laten zijn.
Tweelingzielen... mensen denken dat dit er maar twee zijn... maar dat klopt niet in mijn ervaring. Vaak ook niet bedoeld om langere tijd samen te zijn, maar om elkaar een stuk op weg te kunnen helpen.
Ingezonden:  24 Mrt 2017 21:33
Hoi Roosmarie,

Dank voor je reactie.
Tweelingzielen trekken er sowieso een les uit...... wat de uitkomst ook mag zijn........
Maar ik wil iets verder denken/voelen dan dat.
Ik twijfel namelijk enorm of dit wel een tweelingzielen-relatie is, al voelt het zo uiteraard wel aan.
Een vriend had het over 'karmische afwerking'..... wat uiteraard weer veel dingen kan inhouden.
Begrijp je?

Liefs,
Gre
Ingezonden:  25 Mrt 2017 07:21
En dan heb je ook nog je zielenfamilie, die qua band enorm erop kan lijken. En ik vermoed dat de meeste mensen niet eens precies het weten wat wat is om eerlijk te zijn. Ja soms kan je er een naampje aan geven. maar niet alle tweelingrelaties zijn heftig en intens bijvoorbeeld. Iets wat vaak wel wordt gezegd. Je hele leven is afhandeling van karma en levenslessen, dus om iets dan specifiek karmische afwerking te noemen, het kunnen ook lessen zijn die van te voren waren afgesproken, en er zijn bar weinig mensen die weten wat ze van te voren hebben afgesproken. Vaak hebben ze vermoedens, maar ze komen er pas weer achter als ze boven zijn. Dat is eigenlijk met iedereen die op je pad komt, zowel positief als negatief.
Soms moet je het er gewoon laten zijn en er even geen naam aan willen geven, ook als een ander denkt dit wel te kunnen en te willen. Laat dat dan bij de ander.
Ingezonden:  01 Apr 2017 18:37
Ik denk zelfs dat je het nog veel verder kan trekken, mijn vrouw en ik zijn al vele levens telkens opnieuw samen. Volgens sommige zijn wij ook tweelingzielen maar meer op een aanvullende manier dan op een botsende manier. Als een ziel zich splitst dan hoeft die namelijk niet per se een kopie van zich te maken, bepaalde eigenschappen kunnen ook verdeeld in plaats van gedeeld worden.

Dat er levenslessen vast staan weet ik eigenlijk wel zeker, vaak ook het beste deze maar niet van tevoren te weten want door deze "spoilers" werken de levenslessen dan vaak niet goed meer. Je kan wel de tijdlijnen (lotsdraden, tijdsnaren of hoe je ze noemen wilt) langslopen naar verleden en toekomst om te kijken in hoeverre iemand nu echt toevallig ontmoet is of dat er meer achter stak/steekt. Dit doe ik normaal alleen naar verleden omdat je in de toekomst mogelijk dingen kan zien die je niet wilt zien.

Ik heb ook een aantal keer meegemaakt dat mij verteld werd ergens niet mee te bemoeien omdat het de les van een ander is dit te doen. Ditzelfde ook vaak gehad met het zien van de toekomst voor ik mijn vrouw ontmoette. Ik mocht haar nog niet zien maar voelde wel sterk dat ze er was en dat ze dichtbij woonde. Haar gezicht bleef alleen blanco omdat dit een "spoiler" zou zijn werd mij verteld. Ik weet me zelfs haar geboorte dag nog te herinneren, beelden die we toen samen deelden. (Ik ben een aantal jaar ouder dan haar) Destijds wist ik me er absoluut geen raad mee maar de herinneringen bleven.... sorry ik dwaal af.

Wat mij zelf altijd opvalt met tweelingzielen is dat als ze elkaar voor het eerst ontmoeten ze het gevoel hebben elkaar elkaar al jaren te kennen. Verder kan je het aan de hoeveelheid lotsdraden herkennen dat er veel meer speelt en gespeeld heeft tussen die twee zielen.

Hopelijk heb je er wat aan
Ingezonden:  06 Apr 2017 12:35
Hallo Gre, ik ben al een tijdje aan het twijfelen om hier te posten. Ik weet niet of ik veel kan bijdragen aan jou specifieke vraag, maar ik heb zelf een kwestie rond tweelingzielen die me op het ogenblik erg bezig houdt, en ik had deze informatie op het internet gevonden: http://www.opzoeknaarjezelf.nl/soulmates/ Misschien heb je ook wat aan deze link, er staat in elk geval een stukje over karmische relaties...