»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  30 Mrt 2017 09:31
Ik had gisteren nogal een rare dag, ik probeer iets te verwerken, ik weet niet wat het is maar het is iets dat op mijn oranje chakra zit. Het is al een tijdje dat er af en toe iets naar boven komt en dan probeer ik dat te verwerken, maar dan verdwijnt het weer even. Nu gisteren was het geen pretje, want ik voelde heel veel negatieve gevoelens.

Bijkomend, om een of andere reden liet ik constant alles vallen. Ik bedoel, je kan al eens onhandig zijn, maar dit sloeg echt wel alles. Buiten een stuk of 8 andere dingen die ik per ongeluk tegen de grond gooide had ik iets met wijnglazen. Eerst liep ik een wit wijnglas van het aanrecht, raapte alles op en zette de scherven even opzij, om ze vervolgens weer per vergissing tegen de grond te gooien. En later, s'avonds, toen ik ging slapen gooide ik een rood wijnglas tegen de grond. Ik vroeg me af of dit iets betekent, want normaal gezien ben ik echt niet zo onhandig en misschien dat het universum me iets probeerde te vertellen? Heeft iemand hier een intake op, of zie ik er gewoon te veel in?
Ingezonden:  31 Mrt 2017 11:29
Toeval bestaat in mijn optiek niet.

Maar het kan helpen om eens te kijken onder droomsymbolen. daar kan je soms meer inzichten krijgen in gebeurtenissen.
Ingezonden:  06 Apr 2017 12:39
Hi Roosmarie,

ik heb gezocht op droomsymbolen, maar dingen spreken elkaar daar nogal wat tegen. De ene keer brengt het geluk, de andere keer verlies, en soms betekent het verlies voor iemand anders om wie je geeft.

Ik vermoed dat het in mijn geval om verlies gaat, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Hopelijk kom ik er binnenkort wel achter. Dank je in elk geval voor je reactie.
Ingezonden:  06 Apr 2017 15:32
Ik kijk meestal op grotebeer.net Deze vind ik zelf erg fijn en passend.
Ingezonden:  06 Apr 2017 15:40
Ja klopt! Dit is heel erg passend en lijkt te kloppen met mijn situatie. Heel erg bedankt! (al is het niet zo een positief nieuws, maar dat het niet leuk was daar was ik al achter...)