»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  03 Apr 2017 14:01
Wie doet er iets met tarotkaarten en wat zijn jullie ervaringen?
Ingezonden:  04 Apr 2017 20:27
Het zijn mooie voorspellende kaarten. Maar persoonlijk vind ik orakelkaarten fijner.
Ingezonden:  08 Apr 2017 09:56
Ik leg al jaren tarot kaarten. Vindt het bijzonder dat het iedere keer weer klopt wat eruit komt en de kaarten geven echt advies/inzicht. Geen direct antwoord op vragen, maar het zet je wel aan het denken en kan een duwtje in de juiste richting geven.
Ingezonden:  09 Apr 2017 11:55
Ik sluit me aan bij Hoge Priesteres, maar ik zou toch het volgende willen zeggen. Ik heb ondervonden dat de kaarten sterk beinvloed worden door je gedachten, en dat dit dus soms kan leiden tot verkeerd advies.

Ik probeer het uit te leggen met het volgende voorbeeld: Als je er van overtuigd bent dat de lucht paars is, dan kan het gebeuren dat de kaart dat reflecteert, en je advies geeft over paarse lucht terwijl de lucht eigenlijk in realiteit blauw is.

Dit is me nog niet zo vaak overkomen, maar recentelijk dus wel, en daarom dat ik deze waarschuwing toch even wou geven. Het is goed om voorzichtig te blijven met het advies, en ook te toetsen aan je gevoel
Ingezonden:  10 Apr 2017 10:37
Klopt, dat de kaarten beïnvloed kunnen worden door je gedachte, daarom is het belangrijk om je hoofd leeg te maken. Als de eerste kaart dan klopt, is de rest van de kaartlegging ook goed. Dat is de kern, waar het om gaat. Ik vraag altijd aan degene voor wie ik kaart leg of hij/zij zich in die kaart kan vinden. Dan kan er verder niets meer verkeerd gaan.