»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  19 Apr 2017 21:02
Hallo, ik vraag me af of hier ook mensen zijn waar de Kundalini actief is. Zelf ben ik er nog geen tegen gekomen en aangezien dit een heftig proces is het fijn om daar wat over te kunnen lezen. Ik ben benieuwd, Groetjes SpiriAwaken.
Ingezonden:  20 Apr 2017 11:36
Bij mij is die actief, maar is niet zo heftig als andere mensen kunnen ervaren, maar komt omdat ik (vermoed ik tenminste) zelf al aardig ver op weg was op dit pad, waardoor dit al sluimerend aanwezig was.
Ingezonden:  26 Sep 2017 18:02
Das mooi om te horen, ik had nog veel last gehad van entiteiten die ik zelf niet kon weghalen. Nu ik meer licht heb stromen in mij heb ik daar gelukkig geen last meer van. Kun jij dan ook dingen zien en voelen?
Ingezonden:  26 Sep 2017 19:17
ja, maar dat kon ik daarvoor eigenlijk ook al om eerlijk te zijn.
Het is eigenlijk dat ik hem ook niet meer zo voel, alleen als ik soms met healingen bezig ben, of mij er op richt.
Ingezonden:  28 Sep 2017 17:08
Ik geloof ook dat je je zelf kan bevrijden.Ik kan nikss  van wat je zegt.Maar in de eerste periode de tittel was geesten in huis heb ik zonder het te weten mij bevrijd.Ze voeden zich met je gevoelens teruggedrongen gevoelens geblokeerde gevoelens en zo voortAngst vrees dat zijn hun stokpaartjes.Waneer ze iets doen ga er tegen in.OF SPEEL hun spelletje mee en maak hun belachelijk.Laat je gevoelens de vrije loop en on ondoe je van spaningen.succes eric
Ingezonden:  04 Okt 2017 18:59
Mijn mening is dat de Kundalie een evolutie is voor de Mens. Ik heb al veel kunnen helen en voel steeds meer energie door mijn lichaam gaan. Ben nog niet verlicht of zo maar het lijkt er wel op wat ik voel. Ik zie hogere lichtwezens en kan ze ook horen. Ik heb geen nare dromen meer en ik kan ze ook onthouden. Energie├źn kan ik zien bij iedereen en ook voelen. Best wazig,