»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Kan iemand mij helpen?
Ingezonden:  06 Mei 2017 13:56
Mijn jongste zoon is regelmatig bang op z'n kamer maar ook op andere plekken in huis. Wie zou een ruimte of mijn zoontje kunnen lezen?
Ingezonden:  06 Mei 2017 14:47
Vraag hem waarom hij er bang of.  Wat voelt ziet hij?
Leer hem ook dat hij zelf de kracht heeft in iets weg te kunnen sturen,  al dan niet met Hulp van engelen of kristallen.
Maar hij moet wel leren te vertrouwen op zijn woorden, als het niet echt wordt gemeend, en je kan het heel vriendelijk zeggen alsof het een vriendje is die naar huis moet,  maar bij twijfel in de woorden zal er slechts tijdelijk worden geluisterd.
Weet ook dat ieder gidsen heeft die ook kunnen helpen.
Ingezonden:  06 Mei 2017 22:23
Hij is 3 jaar en als ik het hem vraag dan heeft hij het over een meneer en een mevrouw en ook soms heeft hij het over een meisje. Waarom hij bang is kan hij niet echt zeggen. Van de week liep hij alleen naar boven en hij schrok zo erg van iets wat boven was.  Je zeg hem gewoon schrikken.
Samen loop ik dan met hem naar boven en gaan zeggen dat ze weg moeten gaan. Dit helpt even.
Ingezonden:  07 Mei 2017 09:42
De vraag is ook of ze wel daadwerkelijk kwaadaardig zijn. Door naar boven te gaan en te zeggen dat ze weg moeten plaatst bij hem wel al de aanname dat het een vervelend iets is. Maar het kunnen ook zijn beschermers zijn. Dat hij er bang voor is is logisch, hij ziet iets onbekends en weet niet hoe hij er mee om moet gaan. Als de anderen het niet zien dan maakt hem dat extra onzeker. Belangrijk is dus om eerst goed te achterhalen of ze wel daadwerkelijk negatief zijn. Anders gaat hij zich misschien wel voor iets heel moois afsluiten op den duur.
Ingezonden:  08 Mei 2017 08:58
Kinderen voelen dondersgoed aan hoe ouders er in staan. MOgelijk vindt jij of je man het ergens nog wel wat eng om ze zelf ook te ervaren. (en als je kijkt hoeveel spannende films er zijn over deze onderwerpen, zou menig persoon ook bang van worden) Dit voelt een kind ook goed aan. Hij kan met hulp van jou vragen waarom ze er zijn. En je kan hem vertellen dat hij altijd aan de engelen.
Als ze slecht waren, hadden ze echt al iets gedaan. Je mag hem vertellen dat ze er mogen zijn, mits ze lief zijn, en hem laten slapen als hij gaat slapen bijvoorbeeld. Je kunt met hem vragen of ze alleen overdag zichtbaar willen zijn en 's avonds dat ze naar het licht toe gaan.
Er zijn veel manieren, zo heeft mijn zoontje een beschermer voor zijn deur staan. Deze mag hij oproepen als hij slechte dromen heeft, waarbij bezoekers hem dan storen (gegarandeerd dat er dan weer eentje op zijn kamer zit, als hij zo droomt)
Ingezonden:  09 Jun 2017 07:57
Geef hem Chamomilla d6 , is het zo voorbij.
Verder geen aandacht aan schenken.

Gr Peter
Klassiek homoeopaath
Sinds 35 jaar, bd.
Ingezonden:  04 Okt 2017 18:52
Nou, er is een geest aanwezig die je zoon kan waarnemen. Wees niet bang en dit is makkelijk te verhelpen. Je kunt heilig houd Palo Santo kopen of Witte Salie om dit weg te halen. Ga na de ruimte waar de energie hangt. Steek de smudge of houd aan en denk met vertrouwen in je hard. Vul deze ruimte met Licht en liefde en dat in iedere hoek. Zet de ramen open zodat alle energie├źn weg kunnen. De meeste mediums kunnen dit ook opruimen en is ook makkelijk weg te halen. Maar de intensie is liefde. Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag en anders wil ik je hiermee graag helpen.