»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  04 Okt 2017 19:05
Hallo iedereen, ik kan energie├źn zien en iedere keer als ik ga slapen zie ik een helder witte schim in mijn gezichtsveld.
Ik heb visoenen gehad waar ik zag dat het een engel van goud licht was en ik heb ook zijn gezicht gezien. Iedere keer als ik emotioneel belast wordt komt deze engel dit weg halen waarna ik daarna helemaal niet meer kan herinneren waarvan deze emotie vandaan kwam. Dit zocht er dus ook voor dat ik me steeds beter ga voelen. Hebben er hier ook anderen hiermee ervaring mee?
Ingezonden:  29 Okt 2017 13:49
Dat weet ik wel zeker, hoewel sommige dit niet aan hun gids/bescherm engel toeschrijven. Ik heb al vaak genoeg gehad dat iemand in mijn oor "pas op" of "let op" vlak voor er iets fout gaat en het door mijn ingrijpen voorkomen kan worden. Er is dan trouwens niemand bij me die dat doet.

Soms negeer ik dit fluisterend gevoel, stom genoeg, en dan gaat er ook iets daadwerkelijk fout. Zo zaten mijn vrouw en ik laatst een serie te kijken terwijl een stokbrood in de oven lag. Dit gaat dankzij de timer normaal altijd goed in onze combi-magnetron. Alleen nu was er bij het programmeren door ons kennelijk iets fout gegaan dat die na de juiste oventijd dezelfde tijd nog eens in magnetron stand ging herhalen. Had wel een fluisterend gevoel, maar de serie was zo leuk dat ik het negeerde, tot de rookmelder een alarm gaf... Stokbrood op een metaal rooster op magnetron stand gaat niet goed. Gelukkig geen brand maar wel heel veel rood en stank en veel werk het allemaal weer schoon en reukloos te krijgen -.-
Ingezonden:  29 Okt 2017 19:15
Als je mijn stukeje van vandaag leest zul je merken hoe krachtig ze zijn.Dertig jaar geleden kreeg ik suikerziekte.Ik werkte op het dak wat vrij onmogelijk te doen was.Het ging er vrij chaotis aan toe.Tot ik een bezoeker kreeg savonds zij ik aan mijn vrouw dat ik er nooit zou afvallen.Hij beschermt mij nog altijd en waakt over mij.En hij zal dat blijven doen.Er is geen suikerzieke dakwerker die het 10 jaar heeft volgehouden heeft en nog leeft.En die nog leeft.eric