»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Wind energie
Ingezonden:  21 Okt 2017 07:54
Laatst kwam ik van school(op een niet winderige dag). Mijn school zit vast aan de basisschool, mijn moeder haalde mij en dus ook mijn broertjes en zusje op. Ik vroeg waar mijn vader was en ze zei als grap: hij ligt thuis te slapen. Ik wees met mijn handen naar mama en riep: nee!
Wat dus zo raar was: Het begon keihard te waaien en zand vloog in haar gezicht.

Kan ik de wind controleren of was het toeval? Het is vaker gebeurd.
Ingezonden:  22 Okt 2017 14:50
toeval bestaat niet.
Maar oefen er mee, en je merkt of het je lukt of niet.
Ingezonden:  23 Okt 2017 09:13
@Roosmarie ik oefen al een tijdje samen met een vriend van mij.
Wat ik probeer is energie sturen uit mijn handen. Een keer werkte het. Hij kreeg het lekker fris. Ik voel dan mijn handen op een andere manier.
Ingezonden:  29 Okt 2017 14:08
Tof, oefenen kan hier zeker baat bij hebben. Probeer hier je eigen weg in te vinden, ik zou je wel tips kunnen geven wat bij mij werkt, maar dat is mijn manier, die hoeft voor jou niet te kunnen werken. Let er wel goed op met wat je ermee doet, karma is er sterk mee verbonden.
Ingezonden:  29 Okt 2017 15:46
Dat zal ik doen
Ingezonden:  21 Dec 2018 16:23
ik ben een beetje laat, maar dat kan zeker!
ik oefen er al heel lang mee! je kan op internet zoeken naar het woord "aerokinesis" dan vind je behoorlijk veel videos van andere mensen die het oefenen/proberen!
zelf ben ik nu bijna 14 en oefen het al een paar maanden ofzo ik kon het al toen ik 8 was alleen wist ik toen geen naam ervoor! ik weet nog dat ik op vakantie was en dat ik ander half uur op een rots heb zitten mediteren! het is mij nu gelukt om het best hard te laten waaien! ik probeer de wind op mijn handen te voelen en er een mee te worden! dan visualiseer ik me dat de wind mee beweegt met mijn handen! en dat het harder begint te waaien! success!