»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Pendelen / Is er iemand die voor mij wil pendelen
Ingezonden:  20 Jan 2018 22:48
Hallo,

Mijn is sabrina hoogenboom, en ik en mijn vriend zijn al een tijd bezig om zwanger te raken. Dit wil alleen niet lukken, en ik ben soms bang dat er iets mis is. Kan iemand mij hierbij helpen ?
Ingezonden:  21 Jan 2018 07:20
Ga eerst medisch het traject in, en vooral, hoe enorm moeilijk het ook is, laat het los, want door al de zorgen die je maakt, geef je een mogelijk kindje geen kans om te ontstaan in je lijf, omdat je lijf te verkrampt is.
Hoevaak zie je wel niet dat stellen zwanger worden op het moment dat ze besluiten om te stoppen met de wens van kinderen.
Daarnaast is het ook belangrijk om jullie eigen achtergrond te weten, want mogelijk is jullie ontstaan ook vlot, of juist niet gegaan.
Vertrouw erop dat een kleintje komt als de tijd er rijp voor is, niet wanneer jullie vinden dat het moet. Geniet van elkaar, omdat jullie van elkaar houden, niet om de kinderwens,
Dus ik ga niet pendelen. teveel stellen gezien die zo gefixeerd zijn op het krijgen van een kleintje dat een "ja" het gefixeerde stuk loslaten niet bevorderd en er alleen maar voor zorgt dat een kleintje later komt.
Ja, een flinke stuk met tekst waar je waarschijnlijk niet op zit te wachten, want je zoekt houvast, maar waar wel veel waarheid in zit. Probeer dat te zien.
Ingezonden:  21 Jan 2018 09:36
Bedankt voor uw reactie.
Inderdaad een lang verhaal , en niet het antwoord wat ik zocht maar wel eerlijk.
Ik neem mezelf elke maand voor weer voor om het los te laten en er niet proberen mee bezig te zijn, maar betrap mezelf er elke keer weer op dat ik het niet kan.
Ingezonden:  21 Jan 2018 09:40
Heb vorig jaar april een vroege miskraam gehad , en sindsdien zijn we er eigenlijk pas echt voor gegaan. En dat het dan niet meer wil lukken tot nu toe, brengt toch een onzekerheid met zich mee
Ingezonden:  21 Jan 2018 19:08
Je weet dat je zwanger kan worden, maar je geeft zelf ook aan dat je er nu pas echt voor gaan. Dat zal je moeten leren loslaten, hoe meer je dit doet hoe sneller dit zal gaan. Maar dat kan helaas niemand voor je doen....En je kan het wel, je moet er alleen bewust van gaan worden dat je dit kan. Minder in je hoofd zitten en richten op het nu, de dag zelf, beter gezegd het moment waar je mee bezig bent...