Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Zeil delen terug halen
Ingezonden:  02 Feb 2018 03:58
Hallo lieve Mensen, ik wil even wat informatie geven over ziel delen.  Wanneer wij iets mee maken wat een soort trauma achterlaat kan het voorkomen dat we dit willen vergeten. Het lichaam doet dit dan automatisch door echt ziel delen weg te stoppen om er zo niet meer aan te hoeven te denken. Echter deze delen blijven verbonden aan ons. Deze hechten zich aan het 3e oog en als men genoeg delen heeft verloren kunnen mensen zich heel onzeker gaan voelen.

Wanneer we innerlijk werk gaan doen en deze stukken gaan helen wat we allemaal hebben meegemaakt. Zullen deze delen terug komen. Het kan zijn dat je het moet toelaten of dat ze vanzelf terug komen als we bijv. mediteren of slapen. Mijn ervaring is dat ik de delen voel zitten en zie dan een koord met een donkere kleur. Als ik mijn hogere zelf vraag wat dit is krijg ik te horen dat het een deel van mij is dat geheeld is en terug wil komen.

De keuze is aan ons of we dit terug willen hebben. Ik zeg dan als het deel van mij is en geheeld is mag het terug komen. Ik geef het mijn liefde en mijn licht want het hoort bij mij. Dan voel ik echt dat het deel wat aan het 3e oog vast zit terug komt in mijn hart en zo weet ik dat ik weer een stukje korter bij mijn heelheid ben.

Misschien heeft iemand hiermee ook ervaring mee? of weet je misschien een betere manier.

Groetjes en ik wens jullie de heelheid van jullie ziel toe.
Ingezonden:  11 Feb 2018 00:22
Hoi Spiri, mooi gezegd. Naar mijns inziens kan helen pas echt gebeuren als deze "oude" trauma's regelmatig gedoseerd in je huidige leven terugkomen. Dan kun je stapsgewijs op zoek naar een oplossing om de pijn te verzachten en / of ermee om te leren gaan. Tijdens het mediteren en slapen kan de gedoseerde trauma's een plek krijgen in je heling. Sommige blijven zichzelf steeds aan dezelfde steen stoten, maken steeds opnieuw dezelfde fouten waardoor ze in eenzelfde trauma blijven hangen, net zo lang totdat ze door hebben waar de schoen werkelijk wringt en kunnen dan pas hun (oude) trauma's afronden.
Het is zeker goed om positieve energie te sturen naar elke vezel van je lijf, want we beschikken allemaal over een zelfhelend / genezend vermogen. groetjes 10eke
Ingezonden:  16 Feb 2018 00:29
Zeker waar wat jullie beide zeggen, dank je wel voor het delen