»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Schimmen in slaapkamer
Ingezonden:  16 Mrt 2018 17:06
Hier even mijn ervaring....

Ik zie al jaren schimmen in de slaapkamer, als ik 's avonds in bed lig. Soms zie ik weken niets en zo weer avonden achter elkaar. Dit komt meestal vrij snel. Ik heb vaak het idee
dat het mijn overleden vader is, als een soort van beschermengel.
Ook is het een keer gebeurd, terwijl ik in de slaapkamer was met de schemerlampjes aan
en mijn man nog de badkamer was en daar ook het licht aan was, ik een schim op de slaapkamerdeur zo naar binnen zag komen naar de slaapkamer.Inmiddels alweer een tijd geleden....

Nu is mijn moeder onlangs overleden en de derde dag van haar overlijden werd het heel
onrustig in de slaapkamer- erger en beweeglijker dan anders- en dat drie avonden achter elkaar. De dag na de crematie is het weken stik gebleven, tot eergisteren...toen waren de schimmen iets flauwer....

Het is ook een keer gebeurd dat mijn dochter en ik, de keukenlade open en dicht hoorde
gaan, terwijl er verder niemand thuis was dan wij twee....wij wonen al ruim 18 jaar in ons huidige huus en er is nog nooit iets naars gebeurd,maar krijg hier soms hartkloppingen van.
Weet iemand wat dit alles kan betekenen?
Ingezonden:  20 Mrt 2018 00:11
Ik snap dat het spannend is, het zijn gewoon entiteiten welke je aandacht willen. Je ouders al dan niet je beschermengel.
Ingezonden:  20 Mrt 2018 18:49
Ok, maar wat zouden ze ze willen, zouden zij mij iets duidelijk willen maken?
Ingezonden:  08 Apr 2018 08:03
Niet dat ik zo kan opmaken, ze waken over je en willen je beschermen.

Waarom ze de lade open en dicht hebben gedaan kan ik je niet zeggen. Soms doen ze dit om je wakker te schudden, als bv  “he pas op met wat je nu aan het doen bent”.

Als je dit liever niet heb vraag ze dan zich stil te houden, je met rust te laten en/of naar het licht te gaan.
Ingezonden:  15 Apr 2018 10:43
Daar heeft Psylor helemaal gelijk in.
Ingezonden:  03 Mei 2018 19:16
Ok. dank je Psylor
Ingezonden:  13 Mei 2018 00:47
Oké je hebt entiteiten in je huis dat is duidelijk. Je moet hiervoor zeker niet bang voor zijn omdat de negatieve energieën hiervan gebruik zullen maken.

Voel je iets dat aanwezig is dan vraag aan aardengel Michael om alle vreemde energieën naar het licht te brengen die niet van jou zijn. Hij Zal je altijd helpen.

Als je last hebt van geluiden en negatieve energieën. Gebruik Witte Salie of Palo Santo en vul iedere kamer met licht en liefde zet hierbij wel alle ruiten open zodat de wind je kan helpen.

Palo Santo kun je krijgen bij de meeste sjamanistische winkels en in combi met Florida water kun je alles weer schoon maken.

Nu wil ik je even leren hoe je ruimtes energetisch schoon kan maken. Zorg dat je Palo Santo aan het smudgen bent. Vraag je spirits om alle ruimtes te vullen met licht en liefde en voel ook de energie stromen vanuit je hart. Loop zo iedere kamer na en zo kan je je hele huis schoonmaken. Gooi de rook naar iedere hoek.
Katten kunnen ook heel goed energetisch ruimtes schoon maken.