»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Ben/was ik paranormaal begaafd?
Ingezonden:  16 Dec 2008 18:01
Ik had één (anderhalf) jaar terug regelmatig dat ik geesten zag en voelde enzo. Daarvoor had ik het ookal maar niet zo erg als toen. Ik ben hiervoor open gaan staan omdat ik rond mijn 11e/12e een keer geesten ben gaan oproepen en toen een vrij nare ervaring erna had maar ik nu zie als een hele mooie en toch mischien wel wijze ervaring. Een jaar geleden heb ik contact gezocht met mijn gids het contact is nu regelmatig maar er is een probleem. Ik voel of zie geesten bijna niet meer en heb 't idee dat ik geblockeert ben ervoor. Hoe word ik hier weer opener voor want ik was/ben blij dat ik 't kon maar niet naast alleen dat had groeide bij mij ook mensenkennis en 't voelen van hun energie zodat ik wist wat voor personen 't zijn/waren (wat overigens nu nog wel eens 't geval wil zijn) Maar blockeer ik 't nu of wat? en hoe krijg ik 't terug?
Ingezonden:  16 Dec 2008 19:40
Ik meen dat je niks meer ziet omdat je erin uitgeleert bent. Je haald er geen lessen meer uit waardoor het ook niet meer op je levens pad voorkomt.

Greets, Robbert.
Ingezonden:  16 Dec 2008 19:45
Maar ik zie ze nu heel soms en voelen ook maar gewoon wat minder. Zou 't ook kunnen zijn dat mn gids mij probeert te beschermen omdat ik TE nieuwschierig ben?
Ingezonden:  23 Dec 2008 22:13
Je kunt het niet forceren. Het komt wanneer zij vinden dat je er klaar voor bent. Ook komt het nogal eens voor dat je er in het begin een heftig contact mee maakt, maar dat het daarna afzwakt. Omdat het niet meer nodig is om zo heftig te zijn...
Ingezonden:  04 Jan 2009 11:09
Ik ben het helemaal eens met Gitta. Je vertelde zelf dat je een nare ervaring hebt gehad, wat er naar mijn idee op duidt dat je er niet met de juiste instelling aan begonnen bent. Als je het goed wilt doen, kan dat het beste onder begeleiding van iemand die ervaren is. Het is een langdurig proces, waarbij bescherming een zeer belangrijke factor is. Je moet nooit zomaar contact gaan zoeken als je niet goed weet waar je mee bezig bent. Hoe weet je eigenlijk dat je gids je gids is, ShaSun?
Ingezonden:  04 Jan 2009 22:30
Die nare ervaring is ruim 5 jaar geleden 't is toen 1 jaar vervelend gebleven en daarna heb ik 't over me heen laten komen...