»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  28 Apr 2018 19:47
Ik heb hier al eerder geschreven dat ik nog contact had met mijn overgegane vriend. Helaas is dat contact bijna niet meer aanwezig.
Ik heb wel een vermoeden hoe dat kan, want het ging een hele lange tijd enorm slecht met zijn vader. Helaas is nu ook hij komen te overlijden op 5 april jongstleden.
Ik heb nu de vraag of iemand kan waarnemen of mijn vriend en zijn vader weer samen zijn.
Ik heb zelf het vermoeden van wel omdat ik een levendige droom over ze samen heb gehad, maar ik zou heel graag bevestiging willen. Het zou goed zijn voor mijn gemoedsrust als ik het zou weten, daar het momenteel even erg slecht met me gaat.
Heel erg bedankt aan degene die hier mij antwoord op kan en wil geven.
Ingezonden:  26 Mei 2018 13:41
Uiteraard , geen twijfel mogelijk.
Ingezonden:  06 Jun 2018 21:56
Dat ben ik met Joppo eens.
Ingezonden:  06 Jun 2018 23:59
Vervelend dat het zo slecht met je gaat. Probeer eens goed te mediteren en de energie van je vriend en zijn vader te voelen. Zo kan je met hun communiceren en allicht dat dit jou de bevestiging nogmaals kan geven dat ze samen zijn
Ingezonden:  23 Jun 2018 11:26
Ik heb vorige week zaterdag het ashangertje mogen ontvangen met as van het lichaam van mijn vriend. Sindsdien voel ik hem dichterbij dan ooit. Ook heb ik gisteren zijn naam laten zetten in de vorm van een tattoo, met een wietblaadje die hij zelf circa 3 jaar geleden had getekend.

Een aantal dagen terug had ik een zeer levendige droom over zijn vader. Ik stond uit mijn slaapkamerraam te kijken en zijn vader staat in de achtertuin te zwaaien naar me met zijn grote en gulle lach op zijn gezicht. Mijn vriend was daar helaas niet bij, maar ik weet gewoon wel zeker dat ze elkaar hebben getroffen.