»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Mijn lieve vrouw
Ingezonden:  01 Mei 2018 19:58
Beste lezer
Mijn liefde van mijn leven is na een kort ziekbed van me weggegaan . Wie kan en wil er contact met haar krijgen aan gene zijde ?
Ingezonden:  02 Mei 2018 15:29
Hallo Sjat,
allereerst gecondoleerd, dat moet moeilijk voor je zijn. Nadat ik me op jou geconcentreerd heb, krijg ik een manspersoon door. (kan vader/ opa zijn van je partner die overleden is) Op dit moment krijg ik 'rust' door en ik interpreteer dat als zijnde dat je vrouw op dit moment aan het herstellen is van haar leven op aarde. Ik wil je laten weten dat ze zich via een droom aan je zal manifesteren binnen nu en 8 maanden. Ik weet niet wat jullie hebben met water maar ik zie iets van een boot/ jacht, een passie die jullie samen gedeeld hebben. Ze zal verschijnen in een droom waarin water en een boot voorkomt. Ik denk dat je haar nu even de rust moet gunnen aan gene zijde. Ik krijg door dat ze best wel een zwaar leven heeft gehad, een leven wat veel van haar gevergd heeft. Ik zie ook een lieve, maar vooral zachtaardige vrouw voor me en ergens was ze ook heel daadkrachtig (bijna koppig ;-)) Heb geduld is wat de manspersoon, die haar gids was bij leven door wilt geven aan jou. Ze zal zich zeker nog laten zien aan jou, maar moet nog even herstellen van haar leven op aarde.
Heb je een hond? Hij zal de eerste zijn die haar waar zal nemen als de tijd daar is.
Heel veel sterkte met je verlies, voel wel heel veel liefde tussen jullie beiden.
Liefs 10eke
Ingezonden:  02 Mei 2018 19:22
Dankjewel. Hoe je haar karaktereigenschappen beschrijft klopt maar met haar watervrees zie ik de link met een boot en water niet.