»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Gezellig ergens wandelen of ontmoeten met leden van dit forum
Ingezonden:  11 Jul 2018 23:07
Hallo zoekers, is er misschien interesse om ergens bij elkaar te kunnen komen. Die op zoek zijn naar liefde of zijn of haar belevingen te kunnen delen tijdens een natuur wandeling of bijeenkomst.

Ik zelf kom van Limburg en zou het leuk vinden om met geintesseerden iets te gaan doen. Misschien kunnen we wat van elkaar leren en daarnaast leuke mensen ontmoeten.

Bedankt alvast voor jullie reacties
Ingezonden:  17 Jul 2018 22:39
Misschien zijn we allemaal op zoek naar het onbekende. Op zoek naar iets waar we voldoening in vinden. Een onzichtbaar pad en we zijn ook nog vergeten te luistern en waar we op moeten letten. De gidsen en engelen die allemaal bij ons zijn maar ze niet kunnen zien. Die ons iedere seconde een tip geven maar dit niet herkennen als hulp. We liever voor hulp naar een kerk gaan en een heler met spirituele krachten. Terwijl wij deze krachten allemaal zelf  bezitten. Doof voor liefde, zeer vervelend.

Op school krijgen we dit helemaal niet geleerd. Alles wat we kunnen zien wordt voor waar aangenomen en wat niet voor illusie. Wat is een ziel, is er leven naar de dood, hebben mensen een 6e zintuig? Volgens onze boeken niet maar wie gaat zoeken komt op andere conclusies.


Tijd hebben we genoeg in dit leven of een ander. Ik laat dit onderwerp nog wel even rond zweven. Wie weet dat er ook iemand een ander boek gevonden heeft dat niet op school is geweest.


Mzzl Me.