»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  31 Jul 2018 21:50
Hallo allemaal,

Ik ben mijn vader eind vorig jaar met de feestdagen op jonge leeftijd verloren.
In het begin van zijn overlijden, heb ik zijn aanwezigheid zeker nog gevoeld bij ons thuis.

We zijn toen in februari naar een medium gegaan die contact met hem heeft gehad. Hij bevestigde dat hij inderdaad nog aanwezig was. Hij liet de brandende kaars aan zijn foto vaak bewegen (wat ik ook verschillende keren opgemerkt heb) en zit vaak in de kamer van mijn dochter (4 jaar) waar hij regelmatig contact mee heeft gehad..

Sindsdien is het gevoel van zijn aanwezigheid totaal weg. Dit mis ik enorm. Op welke manier zou ik hem duidelijk kunnen maken om toch af en toe van hem te laten horen? Vraag het dikwijls, maar dit helpt niet.

bedankt voor de raad.
Ingezonden:  22 Dec 2018 23:32
Hoi Jeroen,
Heftig dat je op jonge leeftijd je vader al moet missen.
Wel apart dat na het medium-bezoek, je geen signalen meer lijkt te krijgen van je vader.

Ik zou zeggen, probeer nog eens contact met dat medium te krijgen, en vraag op de man af wat hij of zij precies gedaan heeft, omdat je daarna geen contact meer met je pa hebt gehad. Zou het niet kunnen dat het medium je vader verder naar het licht heeft gestuurd, dus zodat hij minder fysiek merkbaar is op aarde?

Ik denk dat je vader er zeker nog wel is, maar meer subtiel en niet direct voelbaar. Dit is eigenlijk juist een goed teken, dat je vader niet al te aards blijft hangen, want als iemand heel veel jaren aards blijft hangen in de tussensfeer, dan betekent het dat iemand het leven nog niet afgerond heeft, of de fysieke dood niet kan accepteren, maar dit maak ik gelukkig uit je verhaal op dat dat niet zo is.  Hij bezoekt je wel en waakt over je hoogstwaarschijnlijk, maar vanuit een hogere minder merkbare dimensie

Maar ik hoop echt dat je nog tekens merkbaar krijgt!

Groet
Ingezonden:  22 Dec 2018 23:38
En wat ik ook hoop, is dat niet dat medium jou vader, zonder het met jou te overleggen, hem naar het licht heeft gestuurd.

Ik hoop dus echt dat je vader op een natuurlijke manier zonder medium, door naar het hogere licht is gegaan. Ik zou nog wel dus nog navraag doen bij dat medium. Maar zoals ik al zei, ook vanuit het hogere licht kan je vader, wel subtieler, over je waken, dus wees echt gerust.  Direct advies om met je vader contact te maken, weet ik helaas niet, daar heb ik geen ervaring en feeling nog voor.
Ingezonden:  10 Apr 2019 18:41