»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Ik wil hulp
Ingezonden:  18 Okt 2018 18:35
Al jaren is het mij gelukt om alles wat ik kon zien en horen te blokkeren. Alleen sinds een tijdje lukt het niet meer. Mijn zoontje roept ook seedts dat er een spook in zijn kamertje is en daardoor lukt het me helemaal niet meer om mijzelf af te sluiten. Voorheen kon ik hierover met mijn oom praten alleen deze is 3 jaar geleden overleden. Vannacht werd ons zoontje weer wakker (ik sliep op zolder mijn man snurkte nogal hard waardoor ik niet kon slapen.
Ingezonden:  18 Okt 2018 18:38
En ik werd wakker door mijn zoontje. Ik hoorde naast mij een zucht in mijn oor en mijn wang werd helemaal heet. Ik heb mij omgedraaid en positief wit licht om mij heen gevraagd. De rest van de dag voelde ik me echt ziek en beroerd en had knallende koppijn. Verder zie ik continu weer schimmen en hoor ik weer van alles. Ik zou graag weer hulp willen om mij te kunnen afsluiten of om hier iets mee te kunnen doen.
Ingezonden:  20 Okt 2018 18:25
Niemand??
Ingezonden:  20 Okt 2018 18:43
Hi Panda,

ik zou niet weten hoe ik je zou kunnen helpen.
Het enige wat je idd kunt doen is echt afsluiten, maar hoe?

Margareth!
Ingezonden:  20 Okt 2018 18:45
Ja maar hoe, want hoe ik het ook probeer en doe het lijkt niet te werken.
Ingezonden:  06 Nov 2018 16:17
Ik denk dat je het beste de spirit kunt vragen wat hij/zij van jou wil.
Mijn persoonlijke ervaring is dat een ziel zich laat zien/horen/voelen/ruiken als hij/zij door heeft dat jij er voor "open staat".
Ik heb me er zelf nooit helemaal voor af kunnen sluiten, hoe graag ik dit soms ook heb gewild.
Je zou kunnen proberen via meditatie in contact te komen.
Ingezonden:  06 Nov 2018 16:28
Zijn er ook mensen die je daar in kunnen helpen want heb al zo vaak gevraagd wat ze willen maar krijg geen reacties vanuit een sipirt zeg maar.
Ingezonden:  29 Nov 2018 02:24
Hallo Lieve panda, zo te lezen heeft een spirit jou om hulp gevraagd. Door je angst kan deze heel kort bij jou komen joun energie oppakken.


Zo wat te doen. Ga als je goed voelt mediteren en vraag na 10 minuten of er energieën zijn die niet positief zijn. Je zult dit door krijgen net alsof je het zelf zegt maar geloof dat dat de waarheid is. Als je te horen krijgt dat er energieën zijn die niet goed voor je zijn kun je je engelen vragen om deze naar het licht te brengen. Vraag ook aan je engelenen of andere positiever licht wezen of deze naar het licht zijn gegaan. Zo niet vraag waarom niet. Vooral met spirits die dwalen op dezelfde plek moeten zij iets op ruimen. Dit is heel makkelijk te doen om gewoon te vragen. Is er iets wat je moet los laten? Probeer te luisteren en dan het gene te vergeven wat hij met zich mee draagt. Spirits zoeken altijd het licht en omdat jij gevoelig bent en daarom veel licht uitzend komen ze naar jou om hulp te vragen. Dus ben niet bang en luister gewoon wat ze willen ze kunnen jou geen kwaad doen.
Ingezonden:  29 Nov 2018 06:35
Bedankt voor je reactie. Ik zal dit eens proberen. Dit heb ik nog nooit gedaan dus kijken of dit lukt.