»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Chakra's en Aura's / Aanrakingen tijdens chakra healing
Ingezonden:  17 Dec 2018 17:30
Hallo,

Even een vraag, kunnen jullie het onderstaande bizarre verhaal verklaren? Ik ben benieuwd of jullie dit hebben meegemaakt, en of het veilig is.

Vorige week lieten mijn ma en ik elkaars chakra's via een pendel controleren op stabiliteit en activiteit.
Dus ik lag in de behandelstoel. Nu hebben we de regel dat we de pendel een flink stuk boven het lichaam laten hangen zodat de pendel het lichaam niet kan raken, beginnend in dit geval bij het hartchakra.

Nu voelde ik ineens een flinke tik links van mijn hart op mijn lichaam, van een vinger of de pendel, zo voelde het. Ik keek toen op. Toen ik het mijn ma meldde, zei ze dat ze echt ver boven mijn lichaam zat met de pendel, maar dat de pendel ineens een rare knik naar de zijkant maakte tijdens het pendelen. ik werd toch echt aangeraakt, het was zeker geen inbeelding!

Even later controleerde ze mijn buikchakra, ik had mijn ogen dicht. Even later, voelde ik weer bij mijn hartchakra, weer links daarvan, een nog hardere aanraking, maar dan alsof iemand hard een streep trok met zijn vinger over mijn borst (hartchakra). Ik dacht dat ma een goeie grap met me uithaalde door me te laten schrikken.

Hetzelfde moment dat ik die harde vinger voelde strepen over mijn borst, keek ik op , maar ma was alweer bezig met de basischakra te bependelen. Toen ben ik gelijk gestopt voor dat moment. Het was absoluut niet dreigend ofzo, maar gewoon nog echt onbekend voor mij.  Kunnen jullie dit verklaren?