»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  21 Mei 2019 08:34
hallo allemaal,
Ik ben Laura en moeder van 2 kinderen, wij staan zelf enorm open voor het hiernamaals en zijn er van overtuigd dat er meer is.

waarom ik mij hier aan gemeld heb is omdat onze dochter ons regelmatig verteld dat zij overleden personen ziet, maar zij heeft ook negatieve ervaringen ermee. ik hoop hier hulp te vinden in het haar zichzelf leren afsluiten en ook vooral weten wat er bij en met haar gebeurd .
Ingezonden:  21 Mei 2019 08:46
Welkom
Ingezonden:  24 Jun 2019 18:00
Hallo Laura,

Hoop dat je hier vindt wat je naar op zoek bent.
Liefs Marjo
Ingezonden:  05 Jul 2019 12:36
Welkom,
Ik had al een keer uitleg gegeven, maar die is weg. Laat je dochter niet afsluiten, maar leren dat zij de regels bepaald, het is haar leven namelijk.
Zoek iemand die kinderen begeleid, en laat haar ook veel er over lezen, er zijn voldoende boeken met de verhalen van andere kinderen, zodat zij leert dat ze niet de enige is.
Ingezonden:  14 Jul 2019 20:51
Welkom Laura,

Ik had al op je topic gereageerd voordat ik dit las, hopelijk heeft het advies van Roos je al goed op weg geholpen
Ingezonden:  08 Aug 2019 02:21
Hallo Laura, wat een mooie gave bezit je dochter en je familie. Als overledenen zich laten zien is dat meestal niet voor niets. Een aantal tips voor Laura: Niet bang zijn, het zijn meestal familie leden die verbonden zijn met ons. Deze hebben alleen maar goede intenties. Ze willen iets vertellen en als dit dan gebeurd kunnen ze eindelijk naar het licht gaan.

We zijn meestal angstig door de films van Hollywood over zogenaamde demonen. Echter deze trilling is zo laag dat je zo negatief in de leven moet staan om uberhoud hiermee in verbinding te kunnen komen. Zeer zeldzaam dus.

Stel je dochter ziet een spirit vraag dan aan deze spirit of deze van licht en liefde is en dat zal je altijd een eerlijk antwoord krijgen. Door onze vrije wil kunnen deze spirits niet liegen. Je kunt het ook voelen of iets goed of slecht is. Voelt het goed aan dan is het van het licht, voelt het zwaar aan dan is het niet goed. Dan is het simpel vraag gewoon aan je team, engelen, jezus of hogere zelf om alle energieën die niet van jou zijn en geen goede intenties hebben om deze naar het licht te brengen. Je team is bij je maar je moet het wel vragen.
Ingezonden:  08 Aug 2019 02:32
Het kan ook voorkomen dat er in een huis wat oudere energieën hangen waar spirits mee verbonden zijn. Deze zijn ook eenvoudig om op te ruimen. Je kunt iemand vragen om je huis te zuiveren maar je kunt het ook zelf doen.

Helemaal niet lastig, je moet er wel in geloven anders zal het niet lukken. In het Sjamanisme zuiveren we met behulp van Palo Santo dat is heilig houd die we dan verbranden en deze rook zuivert dan de energie. Witte Salie is ook een goede zuiveraar die je ook kunt gebruiken. Hoe zuiver je dus een huis? Open alle ruiten en gebruik de Palo Santo of Witte Salie. Blaas of schud de rook naar ieder hoek van de kamers in een huis en zeg Ik vul deze ruimte met licht en liefde. Je dochter zal voelen dat het beter aanvoelt en dat het goed is.

Gebruik je intuïtie iedereen heeft deze alleen zijn we vergeten deze te gebruiken. Veel succes en mocht het niet lukken dan hoor ik het graag. Veel liefs en licht

SpirimAwaken.