»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / mijn dochter van 9 jaar oud,
Ingezonden:  21 Mei 2019 08:37
hallo allemaal,
allereerst bedankt dat ik op het forum lid mag zijn.
ik zit met een aantal vragen omtrent mijn dochter waarbij ik hoop hulp te vinden.

Mijn dochter is 9 jaar oud en heeft ons meerdere malen aangegeven dat zij overleden personen ziet en spreekt,
enige tijd geleden is zij begonnen met gedragsproblemen, ze klaagt enorm over buikpijn maar medisch is er niks gevonden. We hebben allerlei onderzoeken gehad naar of het bij haarzelf zou liggen of niet maar niemand kan het verklaren..

ik vroeg mij af of jullie mij maar vooral haar misschien kunnen helpen rust te vinden.

is er iets wat jullie voor haar zouden kunnen doen ?

groeten een toch wel bezorgde mama
Ingezonden:  14 Jul 2019 20:49
Beste Laura,

Sorry voor de late reactie, ik ben een tijdje afwezig geweest. Kinderen hebben lagere barrières tegen energieën en het zien van entiteiten dan volwassenen. Niet dat dit hoort te ontstaan maar omdat veel volwassenen dit om zichzelf (onbewust) uitroepen om zich zo tegen het onbekende af te schermen. Het ene kind is hier wel gevoeliger voor als de andere.

Het ermee leren om te gaan kan soms wat lastiger zijn. Op dit forum kan je onder de zoek functies al vele methodes en oplossingen vinden. Wat doorgaans als eerste wordt aanbevolen is dat je dochter de entiteit vraagt weg te gaan als deze vervelend aanvoelt. Het zijn ervan ontkennen raad ik niet aan, hierdoor gaat je dochter denken dat er iets mis met haar is en dit kan uiteindelijk escaleren in diverse psychische problemen.

Als het vragen om weg te gaan niet werkt, dan kan je samen met je dochter een schild proberen op te roepen. Je dochter zal dit zelf al makkelijk moeten kunnen door een bubbel van licht om zich heen voor te stellen. Zie ook meer hierover in het topic Schilden.


M.v.g.
Psylor
Ingezonden:  08 Aug 2019 03:06
Hallo, Laura. Als kind staan je chakra's nog open en kun je meer doorkrijgen van andere dimensies. Je dochter zal leren hoe hiermee om te gaan net zoals ik dat deed. Ik heb ook mijn derde oog open en zie als ik ga slapen energieën en spirits maar ik weet dat ze er alleen maar zijn om ons te helpen en dat het een gift is dat we dit mogen zien.

In deze tijd worden steeds meer mensen geboren om deze wereld te helpen die steeds gevoeliger zijn. Het is ook een hele opgaven om zicht te redden in deze omgeving omdat deze mensen heel veel kunnen voelen en zich in het begin overweldigd voelen en niet weten hoe hiermee om te gaan.

Goed van je Laura dat je je openstelt als ouder om hier je vragen te stellen. Mijn ouders hebben geen idee wat spiritualiteit betekent. Dat maakt het alleen maar moeilijker om zicht te redden in deze samenleving.
Ingezonden:  08 Aug 2019 03:17
Buikpijn heeft te maken met ons zelfbeeld. Je dochter zal nog niet misschien begrijpen wat mediteren is maar zo kun er wel achter komen wat er speelt in de buik van je dochter.

Wat je misschien kunt proberen is als je dochter rustig ligt en nog wakker is wat vragen te stellen. Bijv. Waar voelt ze de buikpijn en vraag haar om zich eens te focussen op de plek waar ze de pijn voelt. Als moeder kun je dit ook voelen. Vraag haar heeft de pijn te maken met dit of een vorig leven? Was ze op dat moment en man of vrouw? Hoe oud is hij of zij daar. Waar is er gebruit. Meestal is het iets wat een trauma heeft achtergelaten. Probeer dit positief te maken door de mensen te vergeven die dit haar aangedaan hebben en te vragen wat ze willen. Meestal willen ze vragen om vergeving en dan vragen ze of je hun naar het licht kunt brengen. Ook als moeder zul je voelden of iets weg gaat als je de vragen aan haar stelt.

Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graat. Er zijn mensen die hier meer verstand van hebben maar dit heet een Regressie therapie.

We hebben allemaal vorige levens ook al geloven de meeste mensen hier niet is.