Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / mijn dochter van 9 jaar oud,
Ingezonden:  21 Mei 2019 08:37
hallo allemaal,
allereerst bedankt dat ik op het forum lid mag zijn.
ik zit met een aantal vragen omtrent mijn dochter waarbij ik hoop hulp te vinden.

Mijn dochter is 9 jaar oud en heeft ons meerdere malen aangegeven dat zij overleden personen ziet en spreekt,
enige tijd geleden is zij begonnen met gedragsproblemen, ze klaagt enorm over buikpijn maar medisch is er niks gevonden. We hebben allerlei onderzoeken gehad naar of het bij haarzelf zou liggen of niet maar niemand kan het verklaren..

ik vroeg mij af of jullie mij maar vooral haar misschien kunnen helpen rust te vinden.

is er iets wat jullie voor haar zouden kunnen doen ?

groeten een toch wel bezorgde mama
Ingezonden:  14 Jul 2019 20:49
Beste Laura,

Sorry voor de late reactie, ik ben een tijdje afwezig geweest. Kinderen hebben lagere barrières tegen energieën en het zien van entiteiten dan volwassenen. Niet dat dit hoort te ontstaan maar omdat veel volwassenen dit om zichzelf (onbewust) uitroepen om zich zo tegen het onbekende af te schermen. Het ene kind is hier wel gevoeliger voor als de andere.

Het ermee leren om te gaan kan soms wat lastiger zijn. Op dit forum kan je onder de zoek functies al vele methodes en oplossingen vinden. Wat doorgaans als eerste wordt aanbevolen is dat je dochter de entiteit vraagt weg te gaan als deze vervelend aanvoelt. Het zijn ervan ontkennen raad ik niet aan, hierdoor gaat je dochter denken dat er iets mis met haar is en dit kan uiteindelijk escaleren in diverse psychische problemen.

Als het vragen om weg te gaan niet werkt, dan kan je samen met je dochter een schild proberen op te roepen. Je dochter zal dit zelf al makkelijk moeten kunnen door een bubbel van licht om zich heen voor te stellen. Zie ook meer hierover in het topic Schilden.


M.v.g.
Psylor