Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Kaartleggen / Vergoeding vragen?
Ingezonden:  19 Jul 2019 06:33
Hallo allemaal. Ik zit met een dilemma. Gisteren heb ik mijn handen bij iemand laten lezen die echt super goed is en daar  voor een half uur € 30,00 voor vroeg. Alles wat ze vertelde klopte en het gaf me ook inzicht in mezelf. Heel bijzonder en ook wat er nog in het leven op me stond te wachten. Ik vertelde ook dat ik met tarot kaarten werkte en het echt mijn ding was maar dat ik het als hobby zag en er ook nooit geld voor vraag. Ze vond dat ik mezelf te kort deed. Omdat ik cursussen gedaan heb, nog steeds investeer in boeken en een kaartlegging me tijd en energie kost zei ze dat het een uitwisseling van energie is en het daarom beter is iets te vragen. Ze was het met me eens dat zolang ik oefende het prima was maar dat als er mensen via, via me zouden vragen om een kaartlegging ik me niet bezwaard moest voelen. Nu is het zo dat er geregeld geen reactie komt op een kaartlegging waar ik de nodige tijd/energie in gestoken hebt. Dat vind ik jammer en als ik er iets  voor zou vragen zou ik daar minder om geven denk ik. Wat vinden jullie? Nu denk ik erover om als ik een uitgebreide kaartlegging doe voor mensen die me privé mailen er geld voor te vragen ( maximaal € 15,00 ) Dan op het forum wat korter zonder achteraf weer vragen die er zijn ook steeds na te pluizen en dat natuurlijk gratis te houden. Ik heb er vannacht over liggen denken en ik vind t moeilijk om geld te gaan vragen maar het kost mij inderdaad wel de nodige tijd en energie, dus zou ik graag willen weten hoe jullie hierover denken.

Groetjes,  Trix
Ingezonden:  22 Jul 2019 15:01
Volg je hart.
Ingezonden:  07 Sep 2019 12:34
Je kan een vast bedrag noemen, een door hun te bepalen donatie vragen of het gratis doen.

Als je vraagt om een donatie, omdat je hier toch tijd maar met name middelen in doet, zal je mogelijk van sommige minder krijgen als je wilt en van andere meer dan verwacht. Maar je houdt het dan wel open.

Let wel op dat als je er geld voor vraag, het minder vrijblijvend is als wanneer je het gratis doet. Dus misschien zelfs dat je klachten krijgt als je iets op een slechte dag verkeerd hebt gezien.

Als met al, wat Roos ook al zei, volg je hart
Ingezonden:  27 Sep 2019 12:36
Bedankt voor jullie reactie Roosmarie en Psylor. Ik blijf gewoon voorlopig op dezelfde voet verder gaan. Ik vind t ook niet nodig om geld te vragen maar als er dan gezegd wordt dat ik mezelf daarmee tekort doe wordt ik daardoor toch wel beïnvloed merk ik.