»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Eenzaamheid en Siritualitiet
Ingezonden:  08 Aug 2019 02:46
Eenzaam zijn en spiritualiteit, dit speelt al hee lang bij mij. Zelf ben ik al meer dan 16 jaar vrijgezel. Ik kom regelmatig mensen tegen maar het wordt nooit iets. Het lijkt net of iets mij hiervoor tegen houd.

Voor mijn gevoel moet ik eerst mijzelf zuiveren van alle energieën die mij weerhouden van verlichting. Waarom denk ik dit? Omdat ik dit steeds door krijg van de Spirit die ik altijd zie als ik mijn ogen dicht doe.

Ik weet dat dit een zeldzaam voorgeval is maar mijn derde oog is open en ik zie altijd kleuren en energieën en dus ook engelen die van goud licht zijn. Ik wou dat er mensen zijn die dit ook ervaren hebben want ik weet niet hoe ik hiermee moet omgaan. Het gekke is als ik naar de engel kijk dan verdwijnd hij en als ik er niet meer naar kijk komt hier weer in mijn bewust zijn.
Ingezonden:  07 Sep 2019 12:41
Dank je voor het delen.

Zien met je ogen dicht kunnen veel mensen, maar daadwerkelijk zien wat je ziet kunnen slechts enkelen hiervan. En zelfs dan is het zien per persoon verschillend met wat die ziet Ik kan goed energie lijnen zien, van mensen, tijd, ruimte, objecten, naar toekomst en verleden. Naar ik zo lees meen ik te begrijpen dat jij weer andere zaken ziet. Eenzelfde begrijp ik vaak van m'n vrouw, die juist weer goed entiteiten kan zien. Met ogen open of niet.