»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Waarzeggers / Foto lezen overleden zusje
Ingezonden:  24 Sep 2019 09:48
Hoi allemaal
Ik weet niet of ik dit in de juiste rubriek zet.. anders alvast sorry. Ik zit met het volgende. Mijn zusje is oktober vorig jaar overleden.. en ik zou ontzettend graag willen weten hoe het nu met haar gaat.. of ze niet ronddoolt en op de goede plaats is terecht gekomen. Of ze af en toe nog bij ons is etc. Zou er iemand misschien haar foto willen lezen? Ik zou er ontzettend dankbaar voor zijn. https://www.instagram.com/p/BoPu22piHrpD1PXw5BGCiJPtG0kOxLrmw3-ZQY0/?igshid=roacrxb36e8s
Ingezonden:  29 Sep 2019 05:58
Foto is voor mij niet te zien, hier dan. Maar op jouw eigen foto krijg ik steeds een gouden bloem te zien. Kan symbolisch zijn, maar dat hoeft niet. Misschien weet jij meer van de bloem?
Ingezonden:  06 Okt 2019 06:18
Roosmarie.. ik heb geen idee.
Ingezonden:  08 Okt 2019 23:43
Ik kan de foto ook niet zien. Probeer deze ergens te uploaden waar je deze open kan linken, zoals b.v. Google Drive.
Ingezonden:  09 Okt 2019 00:19
Ik zie nu dat het haar insta is. Ik snap dat het een grote schok moet zijn geweest voor jou en je fam om haar zo snel te verliezen. Dit zal ook zeker de nodige stress met zich meegegeven hebben, als dit het niet nog steeds doet.

Als ik het goed zie was je zusje erg prestatie gedreven. Ze ervoer ook een grote druk uit haar omgeving. Deze druk legde zij zichzelf meer op dan haar omgeving dit daadwerkelijk deed. Hoewel ze nu wel rust heeft kan ze nog niet volledig doorgaan. Ze vind het vervelend dat jij en je fam nog erg veel pijn om het verlies hebben. Ze hoopt ook sterk dat jullie haar niets meer verwijten. Als je hardop spreekt zal ze je horen.

Roos, zie jij toevallig een gouden lotus? Dit kan als betekenis hebben dat ze graag als licht en zonnig wou overkomen en nu door is op het eeuwige rad (volgend leven).
Ingezonden:  09 Okt 2019 12:51
Hallo Psylor, ik ben nog steeds aan het twijfelen, want het lijkt op erom lotus en roos...